Renée
Renée Love & Life 11 nov 2014

Deze video laat ziet wat cleaning ladies écht in je hotelkamer doen

In een nog anoniem Amerikaans hotel – weliswaar van een keten – besloot een hotelgast een camera neer te zetten om voor een keer precies te weten hoe schoonmaken er nu echt aan toe gaat. De man in kwestie, YouTuber Vince Stravix, had zijn spullen verspreid over de kamer liggen en zette voor vertrek de camera op zijn laptop aan.

Op de video is vervolgens te zien hoe de schoonmaakster zijn spullen doorzoekt, zijn bed opmaakt en wederom spullen van de hotelgast in haar handen neemt en gebruikt, waaronder zijn tablet. Ook wordt zijn laptop – waarmee de beelden gefilmd zijn – meerdere malen gebruikt.

Er is niets meegenomen, maar Vince wil hiermee duidelijk maken dat je altijd zelf verantwoordelijk bent voor je spullen en het al een stap in de goede richting is om je eigendommen in ieder geval niet te erg in het zicht te leggen en apparaten te beschermen met wachtwoorden.

Vince Stravix: ‘This video was not uploaded to incite a witch-hunt or a boycott. Employees are never 100% controllable and they never will be because people are not robots. [I’m just] making people aware that even in a hotel room someone could rifle through your things without you knowing, so password protect everything you own and keep valuables locked up.’

Ga jij voortaan anders om met het achterlaten van spullen in je hotelkamer, of let je altijd al goed op?

Reageer op artikel:
Deze video laat ziet wat cleaning ladies écht in je hotelkamer doen
Sluiten