Anne-Margreet
Anne-Margreet Beauty 25 aug 2016

Deze vriendinnen laten zien hoe lippenstift staat bij verschillende huidskleuren

Het is een bekend verschijnsel: je leent een lippenstift van een vriendin en vervolgens weet je niet weet hoe snel je de kleur er weer af moet halen. Hoe komt het toch dat dezelfde kleur lippenstift de één zo goed en de ander zo niet kan staan?

Twee slimme vriendinnen uit New York hebben hier iets op gevonden: ze richtten het Instagram-account ‘will it look good on me tho’ op om te laten zien hoe verschillende kleuren lippenstift bij verschillende huidskleuren staan. De getinte Piaget en de lichte Meredith delen hier foto’s van zichzelf terwijl ze veelgebruikte producten van bekende merken dragen. Je kunt zo precies zien hoeveel invloed huidskleur heeft op het resultaat.

Op het account worden allerlei kleuren lippenstift getest; van klassiek rood en nude, tot wat meer gedurfde kleuren als groen, paars en blauw. Daarnaast zijn de foto’s voorzien van heerlijk commentaar van Piaget en Meredith en informatie over de kleur die ze dragen. Natuurlijk is het geen fool proof methode, maar als je twijfelt of een bepaalde kleur je zou staan, kun je er misschien een miskoop mee voorkomen. Zie hieronder een aantal voorbeelden van lippenstiften die op het account worden getest.

Zo wordt lippenstift dus gemaakt, en het is héérlijk om naar te kijken

Refinery29

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze vriendinnen laten zien hoe lippenstift staat bij verschillende huidskleuren
Sluiten