Suze van As
Suze van As Love & Life 20 jan 2019

Deze vrouw at 3 maanden lang geen ontbijt en dit is wat er gebeurde

Het is een groot taboe om je ontbijt over te slaan. Er wordt immers gezegd dat het de belangrijkste maaltijd van de dag is! Toch besloot Jenny het te proberen en ze zweert bij het verschil.

Jenny probeerde al maanden met behulp van CrossFit haar babyvet kwijt te raken, maar na 8 maanden zag ze nog steeds niet het resultaat wat ze wilde. Daarom besloot ze aan intermittent fasting te doen met het 16/8 plan, waarbij je in een tijdsvakje van acht uur per dag eet en de overige 16 uur vast. Dit hield in dat ze pas mocht eten vanaf 11 uur ‘s ochtends, en moest stoppen met eten rond 7 à 8 uur ‘s avonds, waardoor ze haar ontbijt oversloeg. Ze deelde op Popsugar een before (links) and after (rechts) foto waar maar 3 maanden tussen zitten.

De foto’s zijn onder erg verschillende omstandigheden gemaakt en tonen de resultaten misschien niet héél duidelijk, maar Jenny zweert erbij. Het gewicht wat ze is aangekomen vond ze terug in spiermassa, maar haar babyvet is er eindelijk vanaf. Toch wordt deze methode niet goedgekeurd door experts. Ondanks dat Jenny ervan leerde om van de suikers en snacks af te blijven, vragen we ons toch af of het niet beter is om eerder te beginnen met eten (en dan gewoon stoppen met snacken na het avondeten) – zodat je je ontbijt niet over hoeft te slaan.

Hashi ging van 107kg naar 67kg en haar transformatie is super inspirerend

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

popsugar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze vrouw at 3 maanden lang geen ontbijt en dit is wat er gebeurde
Sluiten