Renée
Renée Love & Life 21 mei 2018

Deze YouTubers testten hét Victoria’s Secret modellendieet (en wensen het niemand toe)

Het dieet van Victoria’s Secret modellen is op een normale dag al vrij minimaal, maar dit is nog niets in vergelijking met het dieet dat voorafgaat aan dé show van het jaar. YouTubers Candace Lowry en Michelle Khare besloten als ‘normale’ mensen het eens uit te proberen.

Hoewel de meeste modellen zeker al zo’n week van tevoren met het heftigste gedeelte van het dieet beginnen, besloten Candace en Michelle er vier dagen van te maken. Of dat voor pussies was? Nee, dat was blijkbaar al erg genoeg.

Het dieet van Candace en Michelle

De twee dames startten met twee ‘normale’ dagen op een modellendieet (denk: fruit, eiwit, kip, broccoli – in kleine hoeveelheden) en testten de andere twee dagen het vloeibare dieet uit van enkel water en proteïne-shakes. Als je denkt dat twee dagen op eiwit-shakes al erg genoeg is, sta er dan maar eens bij stil dat veel modellen dit ruim een week (!) lang doen.

Het bijna onmogelijke dieet van Adriana Lima vóór de show

Zo vertelde Adriana Lima dat ze gedurende de negen dagen voorafgaand aan de Victoria’s Secret show enkel nog shakes drinkt op basis van ei-poeder en zo’n vier liter water per dag. Vanaf twee dagen van tevoren wordt ook de hoeveelheid water teruggedrongen en vanaf twaalf uur voor de show eet of drinkt ze helemaal niets, niet eens water. Adriana: ‘No liquids at all so you dry out, sometimes you can lose up to eight pounds just from that.’

Adriana Lima tijdens de Victoria’s Secret show van 2016

Hoe het dieet Candace en Michelle verlopen is, zie je in onderstaande video!

De gedachten achteraf?

Candace en Michelle claimen het nog niet eens hun ergste vijanden toe te wensen, en raakten tijdens het dieet in een soort survival-modus. Ze kregen er een slecht humeur van en voelden zich moe, zeker na een training. Volgens de dames waren de dagen op het ‘normale’ modellendieet een prima voorbeeld van op een gezonde manier afvallen, maar dat de shake-dagen absoluut niet vol te houden waren.

Michelle: ‘It’s not a healthy way to lose weight and it’s strange to me because… no one as a regular person would go through this and these models are supposed to represent the people buying the clothes.’

Wat we ervan hebben geleerd? Dat het bemachtigen van een Victoria’s Secret lichaam niet onmógelijk is, maar dat je jezelf wel even heel hard moet afvragen of dit is wat je wil met je leven. Gezonde voeding en voldoende sport is natuurlijk altijd goed, maar je wordt er met grote kans niet zo’n gezellig persoon van als je enkel op eiwitten gaat leven.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze YouTubers testten hét Victoria’s Secret modellendieet (en wensen het niemand toe)
Sluiten