Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Evenementen 31 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

DGTL maakt eerste namen bekend en stelt niet teleur: KI/KI, Patrick Mason en meer

De ADE-edities van DGTL zitten er pas net op, of de organisatie komt alweer met het volgende grootse nieuws. De eerste namen voor het festival in maart 2024 worden bekendgemaakt en DGTL stelt niet teleur.

Onder andere namen als KI/KI, Young Marco, FJAAK, Patrick Mason en Kobosil sieren de line-up.

DGTL Festival 2024

Traditiegetrouw legt DGTL de lat hoog voor het festivalseizoen en 2024 vormt hierop geen uitzondering. Voor DGTL-fans uit Nederland en (ver) daarbuiten is het thuiskomen op de NDSM-werf. Hier staan verspreid over 6 podia de beste en meest vooruitstrevende elektronische muzikale talenten geprogrammeerd.

Een veelbelovende line-up

DGTL pakt uit met Âme & Dixon, die in 2022 de DGTL openingsavond tot spectaculaire hoogten lieten stijgen en nu samen terugkomen naar de NDSM-werf. Young Marco is door zijn What You Say?/Dekmantel Boiler Room set dit jaar groots internationaal doorgebroken. DGTL is ook trots op de komst van Héctor Oaks, wiens b2b met Helena Hauff op ADE 2023 als een van de hoogtepunten gold. Daarnaast keren dit jaar onder andere FJAAK en Kobosil terug naar de festivaleditie van 2024, nadat ze voor het laatst in 2017 en 2022 hebben opgetreden bij DGTL.

De flamboyante Patrick Mason belichaamt met zijn energie de Berlijnse New Underground en zal na zijn sensationele set onlangs tijdens DGTL ADE, in maart voor het eerst neerstrijken op de NDSM-werf. Trance/techno-queen KI/KI, die aan het front staat van de nieuwe rave-revolutie, zal met haar kenmerkende sound een euforische set afleveren. Ook in 2024 biedt DGTL weer ruimte aan enkele live-acts, waaronder NTO en de Nederlander Mees Salomé, met zijn eerste live performance ooit.

Praktische informatie

DGTL Amsterdam vindt elk jaar plaats met Pasen, dit betekent dat de aankomende editie valt in het weekend van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart 2024. Na een succesvolle pre-sale vorige week zijn de early-bird tickets uitverkocht. Er zijn nog slechts enkele tickets over voor de zondag en voor het gehele weekend. Vandaag start de reguliere ticketverkoop.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.