Lobke Killaars
Lobke Killaars Love & Life 9 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Met dit dieet van Kim Kardashians trainer zie je er fly AF uit

Dé trainer die Kim Kardashian, Madonna en Gwyneth Paltrow helpt bij de nodige squats en lunges (en lunches) is Tracy Anderson. Deze 43-jarige Amerikaanse schone is een personal trainer met een liefde voor eten en specifiek chocola. Spoiler: dit verwerkt ze ook in haar dieet. Benieuwd hoe haar eetschema eruitziet??

Tracy deelde wat ze gewoonlijk op een dag naar binnen werkt. Als je denkt dat je jezelf moet uithongeren om haar dieet te volgen, dan heb je het mis. Een flink ontbijt, stevige lunch en avondeten plus dessert zijn vaste onderdelen van haar dag.

Tracy’s dieet

Niemand eet iedere dag hetzelfde, maar over het algemeen ziet een dag van Tracy er foodwise zo uit:

Ontbijt: Koffie met volle melk en een eiersandwich op een Engelse muffin met eieren, rucola, aioli en kaas.
Lunch: Elke dag eet ze Mexicaans als lunch. Bijvoorbeeld een bord nacho’s met geraspte kaas, bonen, zure room, tomaten, ui en kip.
Diner: Salade, biefstuk en aardappelpuree. De biefstuk vervangt ze regelmatig door zalm of garnalen.
Dessert: Een chocoladereep van het merk ‘Green & Black’s’ of ‘JCoco’

En nu komt de knaller: ongeveer vier keer per week neemt Tracy A COUPLE OF GLASSES OF WINE tijdens het avondeten. Jup, ons heb je overgehaald.

Invloed van de industrie

Hoewel Tracy haar dieet/levensstijl met iedereen deelt, probeert ze wel voorzichtig te zijn met wat ze naar buiten brengt. Ze is zich bewust van het feit dat de industrie waar ze zich in bevindt vaak inspeelt op de onzekerheden die vrouwen hebben.

“I feel like we’re constantly dimming our own lights by showing there’s a demand for ‘oh my gosh, that celebrity is carrying that drink. Is she drinking it? Is that why she looks like that? I want that drink, too, because then maybe I’ll look like that’.”

Van Tracy mogen we dus chocola eten én wijn drinken. Oh, EN ze is bewust bezig met de invloed die zij en de industrie hebben op (voornamelijk) vrouwen. Wij zijn fan.

Kim Kardashian draagt glitter in plaats van kleding in nieuwe Instagram-post

Daily Mail

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Met dit dieet van Kim Kardashians trainer zie je er fly AF uit
Sluiten