Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 19 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Niet naar Lowlands? Deze leuke dingen zijn er allemaal te doen dit weekend

Het lijkt wel alsof iedereen en z’n moeder dit weekend naar Lowlands gaat – is waarschijnlijk ook zo. Maar heb jij geen zin om te kamperen? Heb je geen tickets kunnen scoren? Of vind je de kaartjes op Ticketswap te duur? No worries, we maken er alsnog een fantastisch weekend van. Deze leuke dingen zijn er namelijk te doen.

Want er is meer te doen in Nederland dan Lowlands… al lijkt het op Instagram niet zo.

Deze leuke dingen zijn er allemaal te doen dit weekend

App je vrienden alvast, want jullie gaan op pad.

1. SWF 2022

Op zaterdag 20 augustus is het weer tijd voor Straf_werk Festival in het Havenpark, Amsterdam. Tijdens dit festival zie je de grootste housedj’s draaien, zoals Micheal Bibi (love him), The Martinez Brothers en Mall Grab. Mocht je nog niet uitgefeest zijn na afloop: er is ook nog een after bij BRET.

2. De Parade

Jaaa, de Parade is weer in Amsterdam! Dit reizende theaterfestival is leuk voor kinderen, maar vooral ook voor (jong)volwassenen. Het Martin Luther Kingpark verandert de aankomende twee weken in één groot terras, met de lekkerste foodtrucks en zelfs een silent disco.

De Parade is in Amsterdam van 12 t/m 28 augustus.

3. Slapfunk Weekend Gathering

In de Lofi op de Basisweg in Amsterdam vind je zaterdag 20 augustus de Slapfunk Weekend Gathering. Wat is dat? Slapfunk Records geeft een feestje waar al jouw favoriete dj’s van Slapfunk Records aanwezig zijn.

4. Frits & Lotjes Grote Zomerborrel

StrandZuid in Amsterdam houdt weer een zomerborrel op vrijdag 19 augustus en dat belooft weer een gezellige boel te worden. De locatie leent zich perfect voor een dansje op de zwoele zomeravond, op de muziek van dj’s Alamaison en Guilty.

5. Happy Feelings Boat Special

Wij zijn gek op de feestjes van Happy Feelings en wat is er beter dan dansen én varen? Op zaterdag 21 augustus organiseren zij op Boot 10 in Amsterdam het vrolijkste bootfeest van deze zomer.

6. LatinVillage

Zin om je billen te schudden? Then get your ass to LatinVillage. Dit gezellige festival vindt zowel zaterdag als zondag plaats in Recreatiegebied Spaarnwoude. Artiesten als Cho, Broederliefde en Yung Felix treden er op.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.