Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 7 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Dior lanceert een virtuele boetiek zodat je kunt winkelen vanuit je woonkamer

Nu we allemaal thuis zitten, shoppen we onze nieuwe pareltjes vooral online. Toch is de winkelervaring iets speciaals, zeker bij een groot modehuis. Precies om die reden lanceert Dior een nieuwe, virtuele beautyboetiek, zodat je het gevoel hebt dat je in Parijs loopt. De 3D winkel is namelijk bijna identiek aan hun winkel aan de Champs-Élysées.

Mocht je niks te doen hebben, dan is een virtueel tripje naar Parijs zeker geen straf.

Virtuele Dior boetiek

Online shoppen is leuk, maar geeft niet dezelfde ervaring als het binnenstappen in een mooie winkel. Daarom kun je nu online door de collectie van Dior struinen. In de 3D boetiek maakt Dior het niet alleen mogelijk om eens rustig naar de producten te kijken, ze verschaffen ook informatie en zorgen ervoor dat je de producten direct in je winkelmand kunt leggen.

De digitale boetiek werd eind februari gelanceerd, toen het coronavirus in Frankrijk opdook. Op dit moment staat de virtuele winkel vol met bloemen en lente, maar de boetiek wordt zes keer per jaar onder handen genomen. Niet alleen de inrichting verandert dan, ook de producten worden gewisseld. En zeg dan nog maar eens nee tegen een nieuwe parfum of fijne bodylotion. Binnentreden is op eigen risico.

dior boetiek
Dior

Bottega Veneta

Niet alleen Dior biedt een oplossing vanwege het coronavirus, ook modehuis Bottega Veneta lanceert een Virtual Laboratory of Creativity. Ze bieden een online programma met talenten uit verschillende, creatieve vakgebieden aan. “Creativity and strength lie at the heart of Bottega Veneta. In this highly distressing time, we feel a responsibility to celebrate those values and ignite a sense of joy and hope in our community and beyond,” vertelt Creative Director Daniel Lee in een statement.

Via Instagram, YouTube, Spotify, Apple Music en hun eigen website, biedt Bottega Veneta het podium aan koks, artiesten, schrijvers, regisseurs en designers. Elke dag van de week krijgt een individuele gast de kans om creatieve uitingen te delen. De eerste gast is Daniel Lee zelf.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dior lanceert een virtuele boetiek zodat je kunt winkelen vanuit je woonkamer
Sluiten