Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 31 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Dior lanceert nieuwe Chez Moi-collectie vol loungewear voor dag en nacht

Afgelopen jaar lanceerde Dior voor het eerst haar Chez Moi-collectie, die in het teken stond van onze nieuwe manier van leven, namelijk de ‘slow life’. Een collectie die volledig gewijd was aan loungewear voor dag én nacht. Nu lanceert het modehuis de tweede capsulecollectie van de hand van Creative Director Maria Grazia Chiuri.

En we verklappen alvast: je wil alles hebben.

Dior lanceert Chez Moi

Een jaar vol lockdowns was voor modehuis Dior de reden om een collectie te wijden aan loungewear om in te cocoonen. Eind 2020 lanceerde Dior haar Chez Moi-collectie die werd ontworpen door Creative Director Maria Grazia Chiuri en de Romeinse kunstenaar Pietro Ruffo. Het resultaat? Een collectie vol fijne pyjama’s en loungewear met prachtige printen. We verheugden ons dan ook al op de tweede capsulecollectie van het modehuis, die afgelopen week gelanceerd werd.

Dior

De Chez Moi-lijn, wederom ontworpen door Maria Grazia Chiuri, is verder verrijkt met nieuwe stukken versierd met de de Jouy- en Dior Oblique-motieven. Chez Moi zorgt ervoor dat nachtkleding ook overdag gedragen kan worden, met soepelvallende silhouetten waarin het lichaam vrij kan bewegen. Daarover vertelde Maria eerder dat ze beweging en levensvreugde wil vieren. De collectie komt wat ons betreft als geroepen, nu we langzaam de donkere herfstdagen tegemoet gaan.

Dior

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.