Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Fashion 17 jun 2020

OMG – Dior en Vespa komen met een fasionable scooter en wij zijn fan

Bij lekker weer heerlijk rondtouren, het verkennen van leuke straatjes, nooit meer fietsen: het hebben van een scooter is amazing. Plus daar bij op dat je kan rondtouren op een Vespa in Christian Dior-stijl en je hebt ons om.

Je leest het goed. Vespa en het Frans modehuis hebben hun krachten gebundeld en komen met een limited-edition scooter. En geloof ons: dit wil je.

Christian Dior en Vespa

Je vraagt je misschien af wat Dior en Vespa gemeen hebben, en laten wij daar nou net het antwoord op hebben. Beide merken zijn in 1946 opgericht en vieren volgend jaar hun 75-jarig bestaan. Je begrijpt, dit jubileum kan niet ongezien voorbij gaan en dus komen ze met een exclusieve scooter, de Vespa 946 Christian Dior.

Vespa 946 Christian Dior

Deze exclusieve uitvoering is een special variant van de Vespa 946. Het ontwerp is een eerbetoon aan de geschiedenis van beide merken. De scooter is off-white en heeft gouden en zwarte details – do I need to say more? De Dior-print mag natuurlijk niet ontbreken en is te zien op de bekleding.

Je snapt dat je natuurlijk niet op deze exclusieve scooter kunt gaan zitten zonder een bijpassende outfit. Dior zou Dior niet zijn als ze niet zouden komen met een collectie vol matching accessoires, van helm tot koffer en tas.

Exclusief verkrijgbaar

Zie jij jezelf wel zitten op deze limited edition-Vespa? Zet dan maar vast een kruisje in je agenda want vanaf de lente 2021 is de Vespa verkrijgbaar. Je scoort hem dan exclusief bij Dior-winkels over de hele wereld of bij de winkels van Piaggio Group’s Motoplex.

Lees ook: dit modehuis lanceert een virtuele boetiek zodat je kunt winkelen vanuit je woonkamer

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Dior en Vespa komen met een fasionable scooter en wij zijn fan
Sluiten