Redactie
Redactie Love & Life 6 mei 2019

Dirty talk, hoe doe je dat? Met deze 8 tips word jij een pro

Communicatie is de basis van een goede relatie, ook in bed. Je kunt natuurlijk ook altijd een stap verder gaan met een goede portie dirty talk. Dankzij deze tips van ons Belgische zusje NSMBL.be bezorg je je lief gegarandeerd rode oortjes!

Dirty talk: een handleiding

Dankzij deze acht tips breng je hem straks (nog meer) het hoofd op hol.

1. Denk hardop

Waarschijnlijk doe je mentaal al aan dirty talk zonder die dingen ook daadwerkelijk uit te spreken. Laat je lief weten wat er door je hoofd gaat, wat goed voelt en wat je lekker vindt. Vindt hij sowieso een turn-on én hij heeft het gevoel dat hij goed bezig is. Win-win!

2. Gebruik je zintuigen

“Shall I compare thee to a summer’s day? Thou art more lovely and more temperate.” Een prachtige literaire zin, maar niet erg opwindend. Sorry, Shakespeare.

Dan is het beter om te praten over lichamelijke, tastbare dingen. Vertel hem bijvoorbeeld hoe je je voelt wanneer hij jou naar zich toe trekt. Gebruik je zintuigen: smaak, geur, gevoel.
dirty talk

3. Stel vragen

In het begin kan dirty talk best ongemakkelijk aanvoelen. De oplossing is simpel: stel vragen zodat je zelf op gang kunt komen. Vraag waar hij aangeraakt wil worden, hoe hij zich voelt nu hij je (in sexy lingerie) ziet.

Hem vertellen wat hij moet doen, werkt overigens vaak ook goed. Beveel hem om jou nú te kussen, op díé plek. Om op díé stoel te gaan zitten, terwijl jij hem helemaal gek maakt met een lapdance.

4. Dirty talk als voorspel

Door de dag heen al enkele seksueel getinte berichtjes sturen naar je partner bouwt de spanning op. Bekijk het zo: de motor van je auto werkt ook pas optimaal als die al even aan het draaien is.

Bovendien zijn sms’jes toegankelijker en voel je je er waarschijnlijk minder awkward bij. En als de toon dan eenmaal gezet is, is het veel gemakkelijker om ook in de slaapkamer verder te gaan.

5. Varieer

Onbekende dingen zijn spannend. Daarom is het belangrijk om ook je sexy talk regelmatig te veranderen. Wees dapper en assertief. Leid je partner of laat hem jou eens leiden. Zwijg eens eventjes. Of vertel hem je geheime fantasieën.
dirty talk

6. Lees en leer

Concrete inspiratie nodig? Het wereldwijde web is je vriend, maar je kunt ook gewoon extra vroeg in bed kruipen met een boek als ‘Fifty Shades of Grey’. Of open samen een fles wijn en lees elkaar voor. Wij gokken dat het boek snel weer naar je nachtkastje verdwijnt en jullie je eigen verhaal schrijven.

7. Blijf jezelf

Vind je het niet leuk om jezelf zo bloot te geven tijdens de seks? Doe het dan niet, niks moet. Gebruik je bepaalde woorden liever niet? Gebruik ze dan ook lekker niet. Bedenk je eigen dirty talk, oefen en check wat je oké vindt en wat in jouw ogen alleen thuishoort in een slechte pornofilm.

8. Oké, maar wat zeg je dan?

Vraag om meer. Beschrijf wat hij aan het doen is en hoe leuk je dat vindt. Moedig hem aan met woorden als ‘harder’, ‘sneller’ of ‘trager’. Veel van die dingen denk je waarschijnlijk toch al, dus waarom zou je ze niet uitspreken? Of beschrijf zelf wat jij met hem van plan bent.

NSMBL.be

Reageer op artikel:
Dirty talk, hoe doe je dat? Met deze 8 tips word jij een pro
Sluiten