Emma Vloeimans
Emma Vloeimans Entertainment 28 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Dit wil je zien: er komt een nieuwe Disney-serie met slechteriken in de hoofdrol

Hoe leuk is dit: Disney heeft aangekondigd een serie te lanceren met alle bekende Disney-slechteriken in de hoofdrol. Dat wordt smullen.

Nieuwe Disney-serie

Zoals je weet zijn we bij NSMBL groot Disney-fans. Dat steken we niet onder stoelen of banken. Disney is niet alleen erg goed in het vertellen van sprookjes, ze zijn ook erg goed in het bedenken van schurken. En dat laatste weten ze zelf blijkbaar ook, want binnenkort lanceren ze een serie met alleen maar slechteriken in de hoofdrol. Dit keer dus geen prins op het witte paard of perfecte prinses met lange golvende haren.

Als de maandag een gezicht had…

957 Likes, 20 Comments – Disney Nederland (@disneynl) on Instagram: “Als de maandag een gezicht had…”

Evil hoofdrolspelers

Wie zijn dan deze evil hoofdrolspelers? Namen die tot nu toe bekend zijn: Ursula uit De Kleine Zeemeermin, Het Beest uit Belle en Het Beest en de heks uit Sneeuwwitje.

Streamen

Disney is nu nog druk bezig met het afronden van het script. Zodra de serie helemaal klaar is, dan wordt deze uitgezonden via Disney+, de streamingdienst van Disney zelf. Het zal je al wel opgevallen zijn dat veel Disney films van Netflix verwijderd zijn. Jammer voor ons, maar wees gerust: hoogstwaarschijnlijk komt de Disney streamingdienst naar Nederland. Nog even geduld dus.

Dit vind je interessant:

NSMBL Instagram Guide: dit zijn de meest fotogenieke plekken in Disneyland Parijs

elitedaily.com

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit wil je zien: er komt een nieuwe Disney-serie met slechteriken in de hoofdrol
Sluiten