admin
admin Post 24 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Disneyfans opgelet! Met dit spel laat je iedereen horen dat je alle Disneyliedjes uit je hoofd kent

Kan jij alle liedjes van de bekendste Disneyfilms foutloos meezingen? Dan is het spel dat we tegenkwamen bij ons zusje Beautify echt iets voor jou. Met de Disney Song Challenge bewijs jij dat je de allergrootste Disneyfan bent die er rondloopt.

Als Disneyfan ken jij alle liedjes uit je hoofd. ‘Let it go’ en ‘Under the Sea’ zing jij foutloos en loepzuiver mee. Deze challenge ga jij hoe dan ook met twee vingers in je neus winnen.

Zo werkt het spel

De spelers pakken om de beurt de bovenste kaart van de stapel met daarop een Disneyfilm. Degene die als eerste opspringt en een liedje uit de Disneyfilm zingt, wint de kaart. De speler die als eerste vijf kaarten heeft verzameld, wint het spel.

Weet jij binnen een paar seconden ‘Can you feeeeel the loveeee to-night’ in te zetten zodra jouw zusje of vriendin de ‘The Lion King‘ kaart omdraait? 1-0.

Opdracht voor de verliezer

Vergis je je tijdens het zingen? Dan moet je aan het rad draaien en krijg je een gekke opdracht om uit te voeren. Voor je het weet sta je Donald Duck te imiteren in plaats van Elsa.

De Disney Song Challenge is te koop op Amazon en kost 38 euro. Helaas is het spel momenteel uitverkocht, maar we hopen natuurlijk dat hij heel snel weer op voorraad zal zijn.

beautify

Reageer op artikel:
Disneyfans opgelet! Met dit spel laat je iedereen horen dat je alle Disneyliedjes uit je hoofd kent
Sluiten