De eerste trailer van de nieuwe Lion King laat je hart sneller kloppen

Vorige week mochten we jullie trakteren op de trailer van de nieuwe Dumbo live-action remake en de week daarvoor deelden we de trailer van Disney’s Jungle Book, wat veel goeds beloofde. Het fiasco lijkt niet op te houden, want ook The Lion King verschijnt in een nieuw jasje. Als we de eerste beelden mogen geloven wordt het een film die je niet wilt missen.

Disney’s live-action remake

Disney is niet te stoppen en smijt de ene na de andere trailer in ons gezicht. The Lion King zien veel mensen als één van de mooiste Disney films ooit en het was een kwestie van tijd voordat ook hiervan een nieuwe versie verscheen. Officieel is de nieuwe film geen live-action remake, maar een photoreal animation (want mensen in tijgerpakken proppen is ook zoiets), maar het komt op hetzelfde neer.

Trailer van The Lion King

De eerste trailer slash teaser is kort maar krachtig. Je ziet gelijk dat het een mooie en realistische film wordt. Mogen we de eerste beelden geloven, dan gaat de film de verhaallijn volgen van de oorspronkelijke versie van The Lion King. En ja, dat betekent dus weer tranen laten op dat stukje waar, nou ja, iedereen al-tijd moet janken.

The Lion King Official Teaser Trailer

Disney’s The Lion King opens in theatres July 19, 2019. From Disney Live Action, director Jon Favreau’s all-new “The Lion King” journeys to the African savanna where a future king must overcome betrayal and tragedy to assume his rightful place on Pride Rock.

Bekende stemacteurs spreken de stemmen in van de schepsels in het dierenrijk. Zo horen we Donald Glover als Simba, James Earl Jones als Mufasa en niemand minder dan Queen B als Nala.

Door het herkenbare begin van de film krijgen we al een brok in onze keel. Wij krijgen kriebels in onze buik van deze nostalgie en hallelujah wat hebben we zin om de film te zien. Helaas voor ons: we moeten nog een tijdje onze adem inhouden. 19 juli wordt de film verwacht. Niet getreurd: in de tussentijd kunnen we genieten van Jungle Book (7 december) en Dumbo (27 maart).

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Meer zin in een horrorfilm?

Dit is de trailer van de nieuwe horrorfilm met Shay Mitchell in de hoofdrol

Reageer op artikel:
De eerste trailer van de nieuwe Lion King laat je hart sneller kloppen
Sluiten