Boeken maar – Vanaf januari gaat het Frozen en Star Wars seizoen in Disneyland Paris van start

Alle Disney fans verzamelen want we hebben fantastisch nieuws voor jullie. Vanaf 11 januari gaat het Frozen en Star Wars seizoen van start in Disneyland Paris en dat belooft meer dan magisch te worden. Wij vertellen je waarom je linea recta je weekendje weg moet boeken.

Sprookjes worden werkelijkheid in Disneyland Paris en al helemaal nu deze nieuwe seizoenen van start gaan.

Disneyland Paris

Toen we tijdje geleden werden uitgenodigd door Disneyland Paris om het komende Frozen en Star Wars seizoen te ontdekken, zeiden we natuurlijk volmondig ja. Disneyland Paris is altijd al een magische plek geweest en aankomend jaar worden er weer nieuwe, originele ideeën doorgevoerd. Na het zien van wat er komen gaat, moesten we dit meteen met jullie delen.

Frozen Celebration is te zien van 11 januari tot en met 3 mei 2020 en Legends Of The Force – A Celebration Of Star Wars van 11 januari tot en met 15 maart 2020.

Disneyland Paris Frozen Star Wars
Disneyland Paris Disneyland Paris

Frozen Celebration

Goed, het Frozen seizoen in Disneyland Paris. Wat houdt dit precies in? Sinds de release van Frozen is deze film niet meer weg te denken uit het Disney-pakket. Let it Go is een nummer dat geregeld bij ons op de redactie gezongen wordt en sinds deze maand is ook het tweede deel van de film te zien.

Gelukkig voor ons kan je vanaf januari dit sprookje op een ander niveau meemaken. In het park krijg je de kans om de Frozen figuren op de nieuwe, indrukwekkende, paradewagen te ontmoeten. Deze wagen is maar liefst zes meter hoog en maakt de parade in het park nóg magischer.

Frozen: A Musical Invitation

Naast de gloednieuwe paradewagen rondom de film, hebben we nog meer goed nieuws voor fans. Er is namelijk een nieuwe attractie geopend, genaamd Frozen: A Musical Invitation. Deze interactieve show draait volledig om Anna, Else, Kristoff, Olaf en…om jou.

Ja, dat las je goed. Tijdens deze interactieve show verwachten Elsa en de andere personages dat jij met hen meedanst en zingt. Een feestje voor jong en oud waarbij je eindelijk de kans krijgt om keihard mee te zingen met Let It Go. En zeg nu eerlijk, wie wil dat niet?

Disneyland Paris Frozen Star Wars
Disneyland Paris Disneyland Paris

Magic Over Lake Disney: The Frozen Edition

Hier houdt de Frozen Celebration nog niet op. Op 24, 27 en 29 januari 2020 eindigt de dag in Disneyland Paris met een adembenemende show genaamd Magic Over Lake Disney: Frozen Edition. Tijdens deze indrukwekkende licht- & lasershow bij het Lake Disney-meer beleef je opnieuw de gaafste scenes uit de films. Je raadt het al, dat belooft heel tof te worden.

Legends of the Force – A Celebration of Star Wars

Door naar het tweede seizoen, namelijk het Star Wars seizoen. Disneyland Paris is sowieso al dé place to be als je fan bent van Star Wars. Er zijn al verschillende attracties rondom de films, maar er komt nog veel meer aan. De nieuwste film moet natuurlijk ook gevierd worden en dat gaat ongetwijfeld goed komen met de Legends of the Force – A Celebration of Star Wars.

Disneyland Paris Frozen Star Wars
Disneyland Paris Disneyland Paris

Ontmoet de Star Wars Figuren

May the force be with you want je kan alle belangrijke personages uit Star Wars in levende lijve ontmoeten. Zo bestaat zomaar de kans dat je Kylie Ren, dé grote bedreiging in de nieuwste film, ontmoet. Schrik niet wanneer er ook nog een aantal Stormtroopers door het publiek lopen én pak je kans om op de foto te gaan met Chewbacca.

Legendarische shows in het Walt Disney Studios Park

Het kan niet op met de pret want er komen ook twee gloednieuwe shows in het Walt Disney Studios Park. Zo beleef je tijdens Legends Of A Galaxy Far, Far Away de grootste momenten uit het hele Star Wars-tijdperk. De tweede show, Star Wars: A Galactic Celebration, vindt ‘s avonds plaats. Verwacht tijdens dit spektakel een enorme licht- en lasershow, inclusief videomapping, projecties, special effects en helden uit de saga.

Disneyland Paris Frozen Star Wars
Disneyland Paris Disneyland Paris

Kortom: er zijn genoeg redenen om meteen je weekendje Disneyland Paris te plannen met je vrienden of familie als je het ons vraagt.

Reageer op artikel:
Boeken maar – Vanaf januari gaat het Frozen en Star Wars seizoen in Disneyland Paris van start
Sluiten