Dit at Marilyn Monroe blijkbaar als ontbijt en diner

Renée 20 jan 2018 Health

Hoewel Marilyn Monroe een prachtig figuurtje had, zullen we niet zo snel haar dieet overnemen in de hoop dit ook te bereiken.

Marilyn Monroe’s dieet

In 1952 beschreef ze haar eetregime aan Pageant Magazine en haar ontbijt bleek te bestaan uit een warme kop melk met daarin twee rauwe eieren gemixt. Hierbij nam ze een multivitamine-pil om ook nog wat andere voedingsstoffen binnen te krijgen.

‘s Avonds haalde ze een steak, lamsrack of lever die ze in het elektrische oventje op haar hotelkamer gaarde. Hierbij at ze zo’n vier à vijf rauwe wortels, waar ze naar eigen zeggen nooit genoeg van kreeg. Tussen de middag haalde ze graag vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom, omdat ze ‘s ochtends en ‘s avonds toch bijna alleen proteïnen at.

Wanneer je echter bedenkt dat een in gelatine gegoten salade getopt met smeerkaas normaal was voor die tijd qua avondmaaltijden, komt Marilyn’s dieetje er toch nog best goed vanaf. Oja, mocht dit je inspireren: een vitaminepil is geen vervanger voor je dagelijkse behoefte aan groenten en fruit, en vijf worteltjes per dag zijn helaas ook niet voldoende. Eat your damn greens.

Monroe At Savoy

Beeld: Getty

Reageer op artikel:
Dit at Marilyn Monroe blijkbaar als ontbijt en diner
Sluiten