Bente De Bruin
Bente De Bruin Love & Life 2 sep 2018

Dit bedrijf verzorgt vluchten speciaal voor mensen die seks willen hebben in een vliegtuig

Seks in een vliegtuig komt in zo veel films voor, dat het niet gek is dat mensen dit op hun eigen bucket list hebben gezet.

Alleen niet iedereen vindt een kleine, vieze vliegtuig-wc even opwindend. Voor hen is er nu het bedrijf Love Cloud, dat vluchten boven Las Vegas verzorgt speciaal om die droom waar te maken. Seks in een vliegtuig, maar dan hygiënisch én comfortabel.

Founder Andy Johnson (32) wil op deze manier seks in een vliegtuig een update geven. “I want it to be romantic, one of those bucket-list things that you did that you will never forget for the rest of your life.”

De piloot van het vliegtuig draagt een koptelefoon die al het geluid van buiten blokkeert. Wel zo prettig. Na de vlucht wordt het vliegtuig helemaal schoongemaakt. Lakens, kussenslopen en handdoeken worden allemaal vervangen, aldus Andy.

Het vliegtuig vliegt over de Vegas Strip, Red Rock Canyon, Hoover Dam en Lake Mead. Veel tijd om naar buiten te kijken is er niet, want een ‘normale’ vlucht duurt 30 minuten (nee, niet heel lang, dus) en is te boeken vanaf €799. Op onderstaande foto’s kun je zien hoe het vliegtuig er van binnen uit ziet.

Lijkt het jou wat, zo’n speciale vlucht?

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit bedrijf verzorgt vluchten speciaal voor mensen die seks willen hebben in een vliegtuig
Sluiten