Laura Gommans
Laura Gommans Beauty 11 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Is dit de allerslechtste manicure die je ooit hebt gezien?

Een nagelsalon vinden waar ze precíes begrijpen wat jij mooi vindt is best een opgave, maar zó verkeerd is het bij ons nog nooit gegaan.

Slechtste manicure ooit

Emma Jones uit Manchester wilde eens een andere nagelstudio uitproberen en vroeg daar om ’round nails’. Gewoon, mooi afgeronde nagels zoals nu zo hip zijn. De nagelstylist nam dit echter erg letterlijk en Emma liep de salon uit met ongelooflijk mislukte nagels, waar ze wel gewoon £35 voor betaald had.

Emma vertelt aan MamaMia dat ze te afgeleid was om door te hebben hoe erg haar manicure in de soep liep. ‘Ik was totaal afgeleid in de salon omdat ik vertelde over mijn vakantie naar Turkije. Pas toen ik bij mijn auto was vroeg ik me af wat hij in hemelsnaam gedaan heeft.’ Emma schaamde zich dood en ging naar haar vaste nagelstyliste, die het gelukkig voor haar kon fixen. Maar niet voordat ze een foto deelde op Facebook!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is dit de allerslechtste manicure die je ooit hebt gezien?
Sluiten