Dit is de waarde van Miley Cyrus en Liam Hemsworth en holy schnitzels

Ruim een week geleden stapten Miley Cyrus en Liam Hemsworth in het huwelijksbootje en wat een mooi koppel is het samen, hè? Het is niet alleen een mooi koppel, maar ook nog eens een stinkend rijk koppel. Maar dan ook écht, stinkend rijk. Wij weten hoeveel het koppel samen waard is en damn, geef ons ook zo’n loonstrookje.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn super lief samen en ze zien er intens gelukkig uit. Vorige week maakten de twee het officieel en zagen we een video van een super blije Miley die samen met haar hubby Liam losging op ‘Uptown Funk’ tijdens hun bruiloft.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mr and Mrs very happy celebrating with ‘Uptown Funk’ 👰🏼❤️

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileyczyrus) op

In 2012 verloofden de twee zich al, maar helaas eindigde het sprookje in 2013 en gingen ze uit elkaar. In 2016 was het weer dikke mik tussen de tweecelebrities en nu zijn ze dus officieel husband en wife. En één ding weten we zeker: Miley en Liam brengen heel wat centjes in het laatje.

De nettowaarde van Miley Cyrus

Miley Cyrus, dochter van de countryzanger Billy Ray Cyrus, heeft al sinds ze een klein meisje is in de spotlights gestaan. Velen onder ons zijn opgegroeid met de Dinsey-serie Hannah Montana, waar ze in 2006 de hoofdrol in kreeg. Ze is maar liefst vijf jaar in de rol van Hannah Montana gekropen en ze zou 15.000 dollar per aflevering (!) krijgen. Reken maar uit, da’s veel geld.

Daarnaast kwam er dankzij het succes van de serie een Hannah Montana film én een wereldtour. Die wereldtour zou haar zo’n 54 miljoen dollar opgeleverd hebben en de documentaire van het concert zo’n 64 miljoen dollar, maar daar blijft het natuurlijk niet bij.

Veel muziek en huizen

Sinds haar glansrijke carrière als Hannah Montana heeft Miley natuurlijk ook genoeg eigen muziek gemaakt die nummers hebben aardig wat opgeleverd. Hitjes zoals ‘The Climb’, ‘Party in the U.S.A’, ‘Wreking Ball’ en ‘Malibu’ zijn allemaal in de Billboard top 100 beland en daar verdiende de zangeres veel geld mee.

Haar latere albums en haar tour hebben haar zo’n 62,9 miljoen dollar opgeleverd in slechts een paar jaartjes tijd. Dat doen we haar niet na, dat is zeker. Daarnaast heeft de zangeres en actrice ook aardig wat vastgoed. Ze heeft een optrekje in Tennessee met een waarde van 5,8 miljoen dollar, een huisje in Californië van zo’n 3,9 miljoen dollar en een optrekje in Malibu van 2,5 miljoen dollar.

Ga er even voor zitten, neem een slokje water want daar komt ‘ie: de geschatte nettowaarde van de 26-jarige Miley Cyrus is 160 miljoen dollar. Holy guacamole.

De nettowaarde van Liam Hemsworth

Maar goed, Miley en Liam zijn natuurlijk nu getrouwd, dus ook zijn salaris telt mee. We kunnen je alvast verklappen dat ook dat niet tegenvalt.

De acteur startte zijn grote carrière bij de soap opera Neighbours samen met zijn oudere broer Luke. Daarna schitterde hij in de prachtige tranentrekker ‘The Last Song’ waarmee hij zichzelf echt op de kaart zette in Hollywood.

Dit bericht bekijken op Instagram

10 years later… Forever😭❤️ #TheLastSong

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileyczyrus) op

Zijn grootste doorbraak kwam toen hij Gale speelde in The Hunger Games waarmee hij zo’n drie miljard dollar opbracht wereldwijd. Daardoor kunnen we er ook wel vanuit gaan dat hij aardig wat heeft verdiend aan de films.

In 2014 kocht de 28-jarige acteur een huisje in Malibu voor zo’n 6,8 miljoen dollar. Al met al is de nettowaarde van Liam Hemsworth naar schatting zo’n zestien miljoen dollar.

Bij lange na niet zoveel geld als zijn vrouw Miley, maar het is zeker niet mis. Samen heeft het pasgetrouwde stel 176 miljoen dollar op de bank staan en als dat niet the best of both worlds is, weten we het ook niet meer.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Miley Cyrus vertelt ons op Instagram of Liam Hemsworths dick game on point is

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Refinery

Reageer op artikel:
Dit is de waarde van Miley Cyrus en Liam Hemsworth en holy schnitzels
Sluiten