Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 22 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

NSFW: dit denkt hij dus écht tijdens doggy style

De kans is groot dat er een bepaald punt tijdens een sekssessie komt waarop jij met je kont omhoog op je knieën op bed zit. Vraag je je wel eens af wat degene achter je op dat moment allemaal denkt? Of hij überhaupt denkt? We hebben antwoorden. En ja: hij denkt wel degelijk dingen.

Wat denkt een man tijdens doggy style?

Doggy style is een bijzonder seksstandje. Dat zou je misschien niet meteen denken omdat iedereen het wel redelijk onder de knie (ha-ha, snap je ‘m?) heeft, maar het is toch echt zo. Waarom? Het is zo ongeveer zo onpersoonlijk as it gets en daarbij krijgt hij een bijzonder nietsverhullend kijkje op jouw beneden-area. Wat hij op dat moment denkt? Het volgende.

1. ‘Het was een grote fout hier direct mee te beginnen’

Nee, niet omdat hij het niet leuk vindt, juist omdat hij het wél leuk vindt. Omdat doggy style voor veel mannen De Grote Favoriet is, betekent het ook meteen dat hij het niet bijster lang vol zal houden. Klinkt dit als allesbehalve een win-winsituatie? Lijkt ons wel en dat beseft hij zich ook. Goede reden om nooit te beginnen met doggy.

2. ‘Dit is een goed moment om een mentale foto te nemen’

Sommige dingen in het leven vergeet je het liefst nooit meer, maar zijn te bijzonder (of te privé) om een foto van te maken. Dan maar mentaal.

3. ‘Oma’

Nope, dit is niet een of andere rare fetisj, maak je geen zorgen. Denken aan familie (of een andere dikke turn-off) zou gewoon een slim trucje zijn om het wat langer vol te kunnen houden. Toegegeven: een HEEL ERG rare gedachte is het wel dat je bedpartner tijdens sexytime aan een familielid denkt, maar hey, if that does the trick

Dit vind je ook leuk: Met deze tips leer je deepthroaten als een baas

4. ‘Ik heb seks’

Laten we niet vergeten dat het mannenbrein vrij eenvoudig in elkaar zit. Hij heeft seks, daar is hij blij om en dat is waar hij aan denkt. Niet meer en niet minder. En aan zijn oma, dus.

5. ‘KRAMP’

Iedereen krijgt wel eens kramp tijdens de seks, ook hij. En dat doet pijn, dus moet hij er wat aan doen. Ja, dat is even ongemakkelijk, maar ook zo voorbij.

6. ‘Wat moet ik met mijn handen?’

Je zou denken dat dit een vrij eenvoudige beslissing is, maar niets is minder waar. Keuzestress is een serieus probleem als het aankomt op doggy style. Want houdt hij je heupen vast, grijpt hij naar zhe breasts of gaat hij toch voor een andere houding? Zo. Veel. Keuzes. En zo weinig tijd (zie punt 1).

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSFW: dit denkt hij dus écht tijdens doggy style
Sluiten