Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Haar 19 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit haarserum van €15 is het geheim achter Hailey Biebers glanzende boblijn

Hailey Bieber mag dan wel gecanceld worden, maar dat haar haren perfect zaten tijdens de Oscars, daar kunnen we niet omheen. Nu deelt haar haarstylist de producten die zorgen voor shiny en pluisvrije coupe – en je scoort ze al voor vijftien euro.

Dat is weer eens wat anders, dan alle celebrityproducten waarvoor je een nier moet verkopen.

Dit haarserum van John Frieda is het geheim achter Hailey Biebers glanzende boblijn

Ja, je leest het goed. Hailey Bieber gebruikt John Frieda. Wie had dat gedacht? Hailey Bieber blijft trouw aan een semi-gestylede, nonchalante haarlook sinds ze in januari haar boblijn liet knippen. Zo verscheen ze ook bij het Vanity Fair feestje na de Oscars met een wavy boblijn. Maar één ding viel iedereen op: er was geen pluis te bekennen.

Het lijkt alsof ze in een bad van parelmoer heeft gelegen, maar haarsrylist Bryce Scarlett maakte een betaalbare keuze tijdens het stylen van Haileys haar. Op zijn Instagram Stories gaf Bryce een kijkje achter de schermen en liet hij de producten voor Haileys haar zien. En dat was goed nieuws, want het is een trio van John Frieda producten die je voor een zacht prijsje op de kop tikt.

Hier komen ze:

John Frieda Frizz Ease Secret Agent Touch Up Cream – €10,99

John Frieda Frizz Ease Serum – €14,99

John Frieda Frizz Easy Moisture Barrier Hairspray – €10,99

Voeg nog wat extra glans toe met deze spray

In een ander backstage shot van Bryce zien we dat hij nog één ander product heeeft gebruikt voor de look van Hailey, namelijk de Vibrant Shine Spray van John Frieda. En het is onvermijdelijk dat deze laatste stap voor die million dollar shine heeft gezorgd. Dus, mocht je toch aan het inslaan zijn, pak deze dan ook mee.

John Frieda Vibrant Shine Spray – €14,99

Zo fijn, als je de looks van de celebrities voor een paar tientjes kunt namaken.

Benieuwd naar meer effectieve haarserums? Lees dan dit artikel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.