Emma Toussain
Emma Toussain Modenieuws 28 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Dit is de meest modieuze tas om je chihuahua (of andere kleine hond) in te vervoeren

Iedereen kent nog wel de Paris Hilton chihuahua era: hét tijdperk dat helemaal hot was om je kleine hondje in een veel te dure tas te vervoeren. Nou guess what: dat is helemaal terug van weggeweest.

Vervoer je hond in een BIMBA

Het Spaanse merk BIMBA Y LOLA introduceert The Chihuahua bag, het nieuwste model in de SS24-collectie. Dus mocht je een modieuze tas zoeken om je hond in te vervoeren: zoek niet verder. De tas is in bucketvorm, maar dan een stuk eleganter. De nieuwe it-bag komt in drie verschillende maten en in de kleuren baby-blauw, zilver, goud, rood, cognac, bruin, zwart en beige.  Dus heb jij altijd al je hondje willen vervoeren à la Paris Hilton? Dat kan dus nu, maar dan helemaal in een 2024-jasje.

Bekijk de collectie hieronder:

Bimba Y Lola tas
BIMBA Y LOLA

De prijzen van de tassen liggen tussen 198 euro en 370 euro.

Goed nieuws

Voor alle Barbie-fans is het een goede dag, want Ryan Gosling gaat daadwerkelijk optreden met het nummer I’m Just Ken. En nog tijdens een belangrijke avond ook: The Oscars. Jawel, onze favo mojo dojo casa house bewoner gaat zijn zeer populaire nummer zingen voor een hele zaal A-list celebs én miljoenen kijkers thuis. Gaat het Kenough zijn? Sowieso. Als iemand dat kan is het Ryan Gosling wel. Lees meer over Ryan tijdens The Oscars.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.