Dit is het bijzondere liefdesverhaal van singer/songwriter Jermaine Fleur

Voor singer/songwriter Jermaine Fleur speelt de liefde een hoofdrol in zijn songs. Maar het mooiste liefdesverhaal heeft hij voor zijn privéleven bewaard.

“Tien jaar lang heb ik geweten dat Avalon mijn grote liefde was”, zegt Jermaine. “Zonder dat we bij elkaar waren. Het lot zorgde er steeds weer voor dat we niet samen konden zijn. Gelukkig is dat nu wel het geval, zij is echt de liefde van mijn leven.”

Jermaine on track

We spreken Jermaine nadat hij op uitnodiging van Peugeot samen met Leona Philippo een roadtrip heeft gemaakt in een van de nieuwste modellen. Onderweg in de auto maakte Jermaine een nieuwe track. Jermaine is een van de drie artiesten die op deze manier zal worden gevraagd een nieuwe song te schrijven, onderweg naar een door hen gekozen favoriete locatie.

In auto schrijven is chill

“Hoe dat was? Ja, heel vet eigenlijk. Ik schrijf wel vaker in de auto”, zegt Jermaine. “Als ik een melodie in m’n hoofd heb, krijg ik meteen een idee en dan vind ik het wel chill om dat gelijk een beetje uit te werken. Niet de hele track, maar in grote lijnen. In deze auto ging dat helemaal top. Niet om te slijmen bij Peugeot ofzo, maar het was een heerlijke auto en doordat je ook ‘m elektrisch kon laten rijden, was het heel stil, maar voelde je wel de power. Dat gaf mij inspiratie. Ik koos ervoor om naar Club Panama te gaan. Daar liggen zoveel mooie herinneringen en heb ik Avalon ontmoet.”

Ontmoeting Jermaine en Avalon

Die ontmoeting was toevallig. Avalon, voormalig miss Nederland, was op uitnodiging met wat andere missen bij een optreden van Jermaine. “Ik zag haar en dacht eigenlijk ‘she is out of my league’. Veel te mooi voor mij. Na afloop raakten we aan de praat en ik vond haar geweldig. Toch duurde het tien jaar voordat we officieel iets kregen. Al die jaren wist ik dat ik bij haar wilde zijn. Maar of zij had een relatie, of ik, of ik zat in het buitenland. Er was altijd wel iets waardoor het niet kon. Exact tien jaar na onze eerste ontmoeting, op 10 september 2021, heb ik haar gevraagd of ze mijn vriendinnetje wilde zijn. Dat deed ik ook weer in Panama. Gelukkig wilde ze dat. Eindelijk heeft het lot er nu voor gezorgd dat we bij elkaar zijn.”

De track die Jermaine in de auto maakte, kun je deels zien als een ode aan zijn vriendin. “Ik heb heel veel liedjes over haar geschreven. Dit gaat ook over terugkomen naar thuis. En natuurlijk over de liefde.”

Peugeot heeft als motto ‘turn time into quality time’,  door het rijplezier en de vrijheid die het merk met zich meebrengt. Met On Track gaan we met Peugeot op muzikale roadtrip, samen met jonge, upcoming artiesten. We praten over hun ambities, bijzondere locaties en gebeurtenissen én we gaan werken aan een track. Een track die Peugeot samen met Leona Philippo laat componeren, om de artiesten alvast een beetje op weg te helpen. 

Kijk hier om de video met aanstormend talent Jermaine Fleur te bekijken en wanneer je de volgende episode van On Track 2021 kan verwachten. Aan het eind van de rit, na aflevering 3, kan je je stem uitbrengen op je favoriete nummer waarmee we de winnaar van On Track 2021 bepalen. Daarbij maak je kans op je eigen roadtrip weekend in een Peugeot naar keuze mét muzikale verrassing! 

In samenwerking met Peugeot

Reageer op artikel:
Dit is het bijzondere liefdesverhaal van singer/songwriter Jermaine Fleur
Sluiten