Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 27 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is waarom de UNIQLO HEATTECH collectie nu viral gaat

Het is winter, dat betekent dat het koud is buiten. Hoort bij de tijd van het jaar, maakt het niet minder vervelend. Gelukkig bestaat er super comfy en warme kleding die jouw buiten-experience een stuk makkelijker maken. We willen het even hebben over de HEATTECH-collectie van UNIQLO. Deze collectie gaat namelijk helemaal viral, om een aantal redenen.

Waarom je de HEATTECH-collectie in je kast wil hebben liggen

De kans is groot dat jij nog een lekkere wintervakantie voor de boeg hebt, dus dat je daarom eigenlijk niet zonder goede thermokleding kan. Of ben je gewoon een koukleum – dat kan natuurlijk ook. ‘T is in Nederland nou niet echt heel erg aangenaam in de winter dus warme kleding is eigenlijk altijd welkom. En er gaat nu één merk viral door de stijlvolle en vooral warme kledingstukken.

Waarom jij deze collectie van UNIQLO in je kast wil hebben liggen?

1. Stijlvolle thermokleding

Ja, dat vind je niet zo snel. Meestal vind je alleen shirts en leggings in het zwart, grijs en wit, maar hier vindt je ook kleurrijke opties én in verschillende pasvormen. Daarnaast staat het ook leuk om een spijkerbroek.. zonder dat het eruit ziet alsof je daadwerkelijk thermokleding draagt.

2. SKIMS-dupe

Ook worden de HEATTECH items van UNIQLO, vooral de shirts, gezien als de dupe (dus de goedkopere optie) van het merk SKIMS. Stijlvolle strakke shirts en tops.. maar nu dan ook mét thermolaagje.

@puckstokvis

Ook lekker om in te vissen 🎣

♬ origineel geluid – Puck Stokvis

3. Veel verschillende opties

Naast alle verschillende kleuren zitten er ook héél veel items in de collectie. Shirts met korte-en lange mouwen, mutsen, bh’s, sokken, coltruien, leggings, broeken etc. Je kan dus lekker je gang gaan én warm blijven. Helemaal handig als je op wintersport gaat.

4. Samenwerking met Marni

En als al die verschillende kleuren nog niet genoeg waren, is er óók een samenwerking gelanceerd met het Italiaanse merk Marni. Felle prints en leuke kleurencombinaties verrijken je kledingkast.

Nou, weer een tipje van ons. Doe er je voordeel mee!

Het weekend komt eraan! Dit zijn de lekkerste cocktails die je makkelijk zelf maakt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.