Laura Gommans
Laura Gommans Love & Life 6 apr 2016

Dit is waarom je je telefoon nóóit meer mee naar de WC moet nemen

Je telefoon is al smerig genoeg. Je raakt ‘m de hele dag aan, en is dus een soort verzamelplek voor álle bacteriën die je gedurende de dag tegenkomt. Trapleuningen, liftknopjes, toetsenborden, eten… Even een appje lezen en dan rustig in je oog wrijven of aan je gezicht zitten. Of je houdt gewoon je telefoon tegen je gezicht! Geen wonder dat je telefoon een grote oorzaak is van acné. Je wast je handen tussendoor wel, maar dat wordt meteen ongedaan gemaakt zodra je je telefoon aanraakt.

De onderstaande afbeelding laat zien hoeveel bacteriën er gemiddeld op je telefoon te vinden zijn, in vergelijking met deurklinken, toiletbrillen en andere dingen waarvan je denkt dat ze heel vies zijn. Door je telefoon mee te nemen naar het toilet loop je kans om salmonella, E. Coli and C. Difficile mee te nemen, en dat is natuurlijk niet wat je wil.

Ach, de kans is groot dat deze waarschuwing je niet van je WC-gewoonten zal weerhouden. Of je ‘m nu wel of niet meeneemt naar het toilet; het is een goed idee om regelmatig je telefoon te reinigen!

Nog steeds niet overtuigd? Check hier even hoe goor je telefoon écht is:

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is waarom je je telefoon nóóit meer mee naar de WC moet nemen
Sluiten