Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 4 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Duurste bruiloft van de eeuw: dit kreeg Rihanna voor haar optreden

Afgelopen weekend verschenen er beelden op het internet van Rihanna die een optreden gaf. En dat is bijzonder, want (op de Super Bowl na) ze heeft sinds 2016 niet meer opgetreden. ‘Dan zal er vast veel geld voor krijgen’ denken velen. En die aanname klopt. Riri kreeg een flinke fee voor haar show op de Indiase pre-bruiloft.

Ja, dat lees je goed. Dit was nog niet eens het échte feest. De bruiloft is daarom nu al uitgeroepen tot duurste bruiloft van de eeuw.

Zoveel geld krijgt Rihanna voor optreden tijdens bruiloft

Bruidspaar Anant Ambani en Radhika Merchant stappen binnenkort in het huwelijksbootje en daarom gaven zij een exorbitant feest. Een ‘pre-wedding’, om precies te zijn. Tijdens deze pre-wedding trad niemand minder dan Rihanna op. We zagen de beelden van haar concert over het internet circuleren. Riri zong haar grootste hits in een custom made outfit van The Attico.

Voor niets gaat de zon op. Rihanna heeft voor haar allround optreden een flinke gage gekregen. Het bruidspaar betaalde haar maar liefst 9 miljoen dollar.

@rihsmybiih

Rihanna performing “BBHMM” in India. 💸❤️ #rihanna

♬ original sound – EX7STENCE™

De extravagante bruiloften van de familie Ambani

Mocht het nog niet duidelijk zijn: Anant Ambani komt uit een welvarende familie. Zijn vader, Mukesh Ambani, heeft een geschat vermogen van zo’n 107 miljard euro. De bruiloften in de familie Ambani zijn nooit kleinschalig geweest en Rihanna is daarom niet de eerste grote artiest die optreedt tijdens een Ambani-feestje.

In 2018 stapte Mukesh Ambani’s dochter, Isha, in het huwelijksbootje, waarbij Beyoncé optrad tijdens de ceremonie. Het jaar daarop, in 2019, bij het trouwfeest van Mukesh’s oudste zoon, Akash, werden Chris Martin van Coldplay en The Chainsmokers ingehuurd voor het stukje entertainment.

Een dubbele agenda

Vermoedelijk is de 9 miljoen dollar niet het enige dat Rihanna binnensleept met deze gig. Op TikTok wordt gespeculeerd dat dit optreden ook voordelen oplevert voor haar beautymerk Fenty Beauty. De man die voor de bruiloft betaalde, heeft recentelijk de rechten van Sephora India overgekocht. Tot op heden wordt Fenty Beauty nog niet in Sephora India verkocht. Als dat binnenkort wel zo is, dan komt dat voor velen niet al verrassing.

@anyajovita

Rihanna msy have been in India for more reasons rhan you think 🤔👀💰 — #rihanna #india #anantambani #indianwedding #tiktokindia #wedding #greenscreen

♬ original sound – Anya Jovita

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.