Dit meen je toch niet? ‘Zwangere Kylie Jenner gedumpt door Travis Scott’

Het is de nachtmerrie van elke zwangere vrouw: gedumpt worden door de vader van je ongeboren kind. We weten niet helemaal zeker of we het moeten geloven (zoals met al het Kardashian-nieuws de laatste tijd), maar volgens ~*bronnen*~ is dat nu gebeurd bij Kylie Jenner.

Een insider vertelt aan InTouch Weekly dat Travis de 20-jarige Kylie Jenner heeft verlaten omdat hij vond dat het allemaal veel te snel ging.

Kylie Jenner en rapper Travis Scott zijn pas sinds april bij elkaar, dus we zouden het niet heel gek vinden als hij het iets te vroeg vindt om aan kids te beginnen. “He went in to a state of shock,” legt de bron uit. “Things were moving way too fast for him.”

Kylie Jenner schaamt zich dood

Kylie zou het ongelooflijk moeilijk hebben met het nieuws. “[She] can’t take the embarrassment of being walked out on while pregnant. She’s devastated”, aldus de insider. Hoe dan ook, dit hoeft niet per se te betekenen dat het definitief over is tussen de twee, want volgens de snitch is Travis wel echt dol op Kylie.

Travis Scott wil geen Kardashian zijn

Ook claimt hij/zij dat Travis niet bepaald weg is van Kylie’s familie en het leventje dat daarbij komt kijken. “He’s concerned about officially becoming part of the Kardashian clan, and is terrified of being the next victim of the Kardashian curse. Travis feels pressured to be on Keeping Up with the Kardashians, but it’s just not his thing. He’s the total opposite of Tyga, who’d do anything to be in front of the camera promoting himself.” Dat klinkt op zich niet als iets negatiefs: Kanye houdt zich bijvoorbeeld ook grotendeels afzijdig van de KUWTK-camera’s om zijn relatie met Kim gezond te houden.

Reageer op artikel:
Dit meen je toch niet? ‘Zwangere Kylie Jenner gedumpt door Travis Scott’
Sluiten