Josca
Josca Beauty 20 mei 2016

Dit Belgische meisje transformeert zichzelf in klassieke Hollywoodsterren

Annelies zegt dat ze het altijd al geweldig heeft gevonden hoe make-up en haar een persoon compleet kunnen transformeren; al sinds ze klein was, droomde ze ervan om een special effects make-up artiest te worden. De klassieke en verfijnde uitstraling van vintage mode en beauty is een grote inspiratie voor Annelies en deze passie voor de (mode)geschiedenis zien we ook zeker terug in haar werk.

Eén van haar veelbesproken transformaties is die van Audrey Hepburn – ze valt namelijk moeilijk te onderscheiden van het origineel. Natuurlijk heeft ze haar looks een beetje mee, maar de overeenkomsten zijn alsnog verbluffend. Ook haar impressies van Carey Mulligan in The Great Gatsby, Audrey Horne in Twin Peaks en Vivien Leigh in Gone with the Wind zijn spot-on.

Als je een kijkje neemt op Annelies haar Instagram-account, word je gegarandeerd een aantal tientallen jaren teruggevoerd in de tijd. Zo heeft ze onder andere ook Anne Frank nagemaakt, Belle van Belle en het beest en Clara Bow. You go, girl!

Droombaan? Dit meisje verdient haar geld als look-a-like van Taylor Swift:

Reageer op artikel:
Dit Belgische meisje transformeert zichzelf in klassieke Hollywoodsterren
Sluiten