Josca
Josca Love & Life 27 nov 2017

Dit onderzoek toont aan wanneer het acceptabel is om een scheet te laten in bijzijn van je partner

De website Mic heeft een onderzoek uitgevoerd waarbij stellen gevraagd werden op welk punt in hun relatie ze het acceptabel vonden om een scheet te laten in bijzijn van hun partner.

Uit het onderzoek bleek dat de meeste stellen zich volledig op hun gemak voelden bij het laten van een scheet in bijzijn van hun partner, na minstens twee tot zes maanden gedatet te hebben.

Het onderstaande cirkeldiagram laat de verschillende antwoorden zien die de onderzochte stellen uitkozen:

Terwijl een heel klein deel er nooit echt over nagedacht heeft, gaven sommige deelnemers toe dat ze na een jaar bij elkaar te zijn pas een scheet zouden laten in bijzijn van hun partner. Dat is best lang, vind je niet?

Het paarse gedeelte is overigens best interessant. Deze mensen zullen waarschijnlijk te pas en te onpas een scheet laten; midden in een vergadering bijvoorbeeld. Of wanneer het mannen zijn: vervelende grapjes met hun vriendin uithalen, zoals een scheet laten onder de dekens en deze opeens als een wervelwind loslaten door de dekens omhoog te trekken… Als je een jongen gevonden hebt die dat doet en je wordt nog steeds niet kwaad op hem, moet het haast wel echte liefde zijn.

Bij welke groep hoor jij?

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit onderzoek toont aan wanneer het acceptabel is om een scheet te laten in bijzijn van je partner
Sluiten