Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Home & Interior 19 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit servies wil je met de feestdagen op tafel zetten

Nog maar een weekje en dan zijn de feestdagen al weer hier. Tijd voor eindeloos dineren, drinken, kletsen, spelen en feesten. Natuurlijk doen we dat het allerliefst in stijl. Met dit serviesgoed is jouw kersttafel er binnen no time klaar voor.

Wat een schatjes!

Van dit servies smaakt elk kerstgerecht extra lekker

Als we eens echt eerlijk zijn vinden we het heel het jaar heerlijk om ons interieur te upgraden. Toch zijn er een aantal dingen, die je niet zomaar even opnieuw aanschaft, maar die je het liefst op een speciaal moment vervangt. Zo ook met serviesgoed. De kans is namelijk groot dat je familie of vrienden over de vloer krijgt – en dan wil je waarschijnlijk uitpakken. Niet dat een pizza uit de doos niet heerlijk is, maar op dit servies is toch echt alles nog een beetje lekkerder.

Vintage van Sézane

Vintage servies gecureerd door het team van Sézane zelf. Zeer exclusief doordat er van elke set maar één online komt, dus houd de site goed in de gaten.

Sezane vintage servies
Sezane

Serviesset vanaf €250, Sezane.

Bloemetje van ARKET

Een terracotta bord, maar dan ook nog eens in de vorm van een bloem. Heel veel beter gaat het niet worden.

Bord van arket
Arket

Terracotta bord 24 cm, €19 Arket.

Louis Vuitton op bestelling

Bordjes met de iconische LV monogram. Kost wat en het duurt even (want door grote populariteit kan het wel 4 maanden duren voor het wordt opgestuurd), maar dan heb je wel het aller vetste servies ooit, als je het ons vraagt.

Louis Vuitton servies bordjes
Louis Vuitton

Set van 2 ontbijtbordjes, €180 Louis Vuitton.

I love Anna + Nina

In de winkels van Anna + Nina worden gillend gek, van sieraden tot kaarsen en van champagneglazen tot bordjes, we willen eigenlijk gewoon alles hebben.

Ontbijtbordje van Anna + Nina
Anna + Nina

Ontbijtbord met tekst, €19,95 Anna + Nina.

Traditioneel met Villeroy & Boch

Blijven jouw kerstgasten slapen of komen ze gewoon lekker langs voor een kerstontbijt? Dan maak je natuurlijk extra indruk met deze té schattige, traditionele kerstontbijt serviesset.

Kerst servies van Villeroy & Boch
De Bijenkorf

6-delige serviesset, €153,40 Villeroy & Boch.

Highsnobiety x ons favoriete Parijse café

Niet alleen té leuk om op tafel te zetten, maar ook nog eens fantastisch om cadeau te doen voor een liefhebber van de Parijse hotspot Café de Flore. Uh, ja ons dus.

Bordje van Highsnobiety
Highsnobiety

Bordje, €25 Café de Flore x Highsnobiety.

De ultieme Havermelkelite Gift Guide: dit koop je voor je meest Randstedelijke vrienden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.