Renée
Renée Fashion 25 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Dit wil je: een slaapzak en winterjas inéén

Hoewel we de hoop hoog houden dat deze lauwwarme daagjes nog even aanhouden, wordt het toch echt tijd om je voor te bereiden op de gure winter. Wat dat betekent? Warmte, warmte en nog eens warmte natuurlijk. Dat leek het team van River Island ook te denken, want zij werkten samen met Ashish om de ultieme winterslaapzakjas te lanceren.

De opvallende jas is lekker in lijn met de puffer jacket-trend van het afgelopen jaar, maar is zo heerlijk groot dat het wellicht meer doet denken aan een slaapzak. Het grootste voordeel? Je voelt je de hele dag alsof je comfortabel in bed ligt en kunt daarnaast ook werkelijk overal tegenaan gaan leunen om even een dutje te doen, van een bankje in het park tot je collega.

De echte die hards gaan natuurlijk voor extra opvallend roze, maar voor een subtieler kleurtje is-ie er ook in het khaki:

De ritsen kan je overigens zo ver opendoen als je zelf wil, afhankelijk van hoe fris het buiten is. Ideaal, dit. De prijs is niet mega betaalbaar, €242 (scoor ‘m hier), maar aan de andere kant mag je daarvoor dus wel de hele dag in bed blijven.

The Independent

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit wil je: een slaapzak en winterjas inéén
Sluiten