Sharon
Sharon Beauty 28 dec 2015

Dit worden dé haarkleurtrends van 2016

Opal hair
Deze kleurrijke haartrend is geïnspireerd op de opaalsteen en werd bedacht door Aura Friedman. Om deze verschillende kleuren in je haar te krijgen begin je met een platinablonde basis. Vervolgens worden er mooie pastelkleurtjes aangebracht met een zilveren glans. Deze haarkleur heeft helaas veel onderhoud nodig, dus je moet regelmatig bezoekjes aan de kapper maken om de unicorn-kleuren zo te houden.

Lived in hair
Deze haarkleur is een combinatie van ombre, bronde én balayage. Er worden verschillende subtiele highlights over het gehele haar aangebracht en er wordt met een donkere tint uitgroei nagemaakt. Vervolgens heb je een heleboel verschillende tinten in het haar wat zorgt voor een natuurlijke look die je ook nog eens heerlijk lang kunt laten zitten.

Saturn hair
Zoals de naam al doet vermoeden is deze haarkleur geïnspireerd op Saturnus. Hierbij is een gedeelte in het midden van je haar een aantal tintjes lichter dan de rest van het haar. De combinatie zwart met wit is vrij heftig, maar het kan ook worden gedaan met tinten die iets dichter bij elkaar liggen voor een subtieler resultaat.

Crystalizing
Om je haar een kristalachtig effect te geven is er de ‘crystalizing’ trend. Hiermee glanst je haar als nooit te voren door je eerst je haar te bleken en te kleuren en vervolgens na het wassen een ‘gloss’ als topcoat aan te brengen. Door de gloss zal je haar niet zo dof worden zoals het normaal altijd wordt wanneer je het bleekt.

Oil Slick hair
Een olie-achtig effect klinkt misschien niet als iets wat je in je haar wil hebben, maar deze trend geeft een heel gaaf effect. Het is vooral een succes voor de donkerharige vrouwen, want de kleuren blenden het mooiste met een donkere basis.

Shimmering hair
Deze techniek zorgt voor een extra mooie glans als je een bijzondere tint in je haar hebt. Je kunt voor de glans kiezen uit de kleuren koraal, rosé goud of lila. Het ligt er net aan welke kleur het mooiste bij de ondertoon van je huid staat.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Rooting
Uitgroei mag weer gezien worden en het is zelfs een hele trend om het te laten verven. Door de aanzet van je haar een tintje donkerder te maken, creëer je een schaduw en zien bijvoorbeeld highlights er een stuk natuurlijker uit.

Benieuwd welke haarkleur mannen het mooiste vinden? Dit waren de resultaten van het onderzoek:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit worden dé haarkleurtrends van 2016
Sluiten