Dit wordt je nieuwste Netflix-obsessie nu Stranger Things voorbij is

Na maanden van wachten, wachten en nog meer wachten, was het afgelopen Halloween zover: seizoen twee van Stranger Things was éindelijk te zien op Netflix. En nu zijn wij vast niet de enigen, maar in dat weekend hebben we het volledige seizoen gekeken. Alle afleveringen achter elkaar. Onafgebroken. Geen reden om je te schamen, toch?

Het is altijd jammer wanneer je favoriete serie is afgelopen, zeker als dat al in één weekend is, want dat moet je weer op zoek naar iets nieuws. Iets wat op kan tegen het succes van je lievelingsserie, anders is het gewoon niet het kijken waard.

Nu heeft Netflix een trailer naar buiten gebracht van een serie die in december zal starten: DARK. Als we de trailer moeten geloven, zit er net zoveel spanning, duisternis en vragen in als bij Stranger Things.

Hell is empty and all the devils are here.

A post shared by DARK (@darknetflix) on

Het gaat namelijk over twee kinderen die worden vermist in een klein Duits dorpje en niemand weet waar, waarom en hoe. Het wordt een strijd tegen de tijd, want de grote vraag is niet wie de kinderen heeft gekidnapt, maar wanneer dit (weer) gebeurt! Klinkt als een goede mix van Stranger Things en Twin Peaks, maar dan nog enger.

Check hieronder de trailer, start maar met aftellen en houd de Instagram-pagina in de gaten, want 1 december verschijnt de serie online.

POPSUGAR

Reageer op artikel:
Dit wordt je nieuwste Netflix-obsessie nu Stranger Things voorbij is
Sluiten