Dit zijn de 7 dingen die vrouwen graag van mannen willen in bed

Hoewel seks het meest intieme is wat je met een ander kan delen, blijft het soms toch moeilijk om aan te geven wat we nu eigenlijk verwachten tussen de lakens. Daarom hier een lijstje met 7 dingen die vrouwen graag willen in bed, maar misschien (nog) niet durfden te vertellen. Zijn we het er een beetje mee eens, dames?

1. Sla niet het voorspel over.

Mannen lopen vaak hard van stapel en zijn al klaar voor de daad voordat wij vrouwen de kans hebben gekregen om op te warmen. Dat jij een enorme tent in je broek hebt wilt niet zeggen dat wij ook al opgewonden zijn. Onze lichamen reageren op jouw aanraking en zoenen, en dus moet je ons eerst even wat aandacht geven voor we op hetzelfde punt zitten als jij. Begin dus langzaam met ons seksuele avontuur en bouw de spanning op.

2. Praat, maar ook weer niet teveel.

Net als dat jij graag van ons wilt weten of je op de goede weg zit, vinden wij het ook fijn als jij ons laat weten of we het goed doen. Dit betekent niet dat je elke 2 seconden in ons oor hoeft te hijgen en ons uitgebreide verhalen moet vertellen over wat je wilt dat we met je doen. Maar als we je een awesome blowjob geven of je bent aan het genieten van je uitzicht wanneer wij bovenop zitten, mag je dat best zeggen. Zo weten wij beter wat jij lekker vindt en kun je zelf meer genieten.

3. Het mag best een beetje ruig.

Niet iedereen is into leren zweepjes à la Fifty Shades of Grey, maar wij vrouwen kunnen het over het algemeen wel waarderen wanneer de man een beetje ruig en dominant doet in bed. Natuurlijk moet dit wel met de goede timing en voorzichtigheid gebeuren. In the heat of the moment kun je ons dus wel een goede klap op de bips geven of zachtjes aan onze haren trekken.

4. Experimenteer.

Om wat variatie aan te brengen in de Nederlandse slaapkamer vinden wij vrouwen het ook leuk als we af en toe een beetje kunnen experimenteren en wat nieuwe dingetjes uit kunnen proberen. Denk hierbij aan seksspeeltjes, verschillende glijmiddelen of zelfs een spelletje. Even voor de zekerheid: dat we graag samen met een speeltje aan de slag gaan betekent niet dat we niet blij zijn met hoe jij het doet in bed. Het lijkt ons gewoon leuk om iets anders te doen dan normaal. En we weten immers pas of dit fijn is als we het hebben geprobeerd.

5. Focus op de clitoris.

Dit gevoelige plekje krijgt niet genoeg aandacht, mannen. En dat is wel van groot belang, aangezien de gemiddelde vrouw niet klaar kan komen als haar clitty niet gestimuleerd wordt.

6. Wees spontaan.

We vinden het leuk als je ons verrast en iets doet wat we niet verwachten! Als je er al een tijdje over nadacht om een bepaald standje te proberen, ga daar dan voor. Negen van die tien keer zullen we vast blij instemmen met wat jij aan het doen bent.

7. Zorg ervoor dat niet alleen jij, maar ook wij klaarkomen.

Het lijkt soms alsof het mannen niet veel uitmaakt dat de vrouw ook klaarkomt tijdens de seks, terwijl bij seks het er juist om gaat dat we allebei tot een ultiem punt van genot komen. Het allermooist is als we tegelijk klaar kunnen komen, maar we weten dat dat moeilijk is. Geef ons in ieder geval ook nog genoeg aandacht nadat jij bent gekomen, want het is letterlijk een anti-climax als je ons na jou hoogtepunt niet ook laat klaarkomen.

8 x de beste seksstandjes voor vrouwen

Het kan nooit kwaad om wat inspiratie op te doen wat betreft seksstandjes die je vanavond meteen uit kan proberen. Bij de volgende standjes staan de behoeften en het orgasme van vrouwen centraal. Niet dat de man benadeeld wordt trouwens; integendeel…

Elite Daily

Reageer op artikel:
Dit zijn de 7 dingen die vrouwen graag van mannen willen in bed
Sluiten