Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 30 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de mooiste dupes van de gewilde, maar peperdure, Mugler bodysuit

Het modehuis van Thierry Mugler heeft kort na zijn overlijden in 2022 een flinke boost gekregen. De sexy bodysuits vliegen over de toonbank, maar zijn vrij onbetaalbaar voor de gemiddelde liefhebber. Dit zijn onze favoriete, betaalbare versies van het Mugler pak.

En ja, wij willen ze allemaal.

In de ban van de Mugler bodysuit

Als er één merk is dat sinds fashion week flink in the picture is, dan is het Mugler. Mugler zette tijdens de modeweek in Parijs een knaller van een show neer, vol topmodellen (hi Dominique Jackson), celebrities en muziek en met een catwalk (inclusief lopende band) waar je U tegen zegt. Dat is niet voor niks. Mugler was, na een ietwat rustigere periode, sinds een poosje al te zien op het lichaam van menig bekendheid en modemens. Niet met een blazer, waar het merk al vele jaren in uitblinkt, maar weinig verhullende bodysuits met mesh cut-outs die het lichaam omarmen.

Hét celebrity uniform van het moment

Mocht je de hype nog even hebben gemist – Dua Lipa, Ashley Park (in Emily in Paris), Cardi B, Lourdes Leon, Lizzo, Miley Cyrus, Irina Shayk, Indya Moore en Kylie Jenner werden al gespot in het befaamde pak. We moeten ze nageven: het staat ze allemaal prachtig. Score voor Mugler, dus. Het enige nadeel van het gewilde pak is dat je er zo’n €1000 voor neer moet leggen. Beetje veel voor de gemiddelde modeliefhebber. H&M wist al snel op de hype in te spelen en kondigde eerder deze maand een nieuwe designer-samenwerking met het Franse modehuis van Thierry Mugler aan. De meer betaalbare versies zijn dus onderweg, maar laten nog even op zich wachten tot 13 mei.

Onze favoriete betaalbare versies

Mocht je nou ook niet kunnen wachten om zo’n gewaagde body te dragen naar het eerstvolgende feestje, dan heb je geluk. Voor een Mugler look-a-like hoef je helemaal niet meer te wachten op de lancering in mei. Er zijn intussen genoeg vergelijkbare opties te vinden die voor een zachter prijsje verkrijgbaar zijn. Dit zijn onze 6 favorieten.

1. Oysho

Asymetrisch badpak met mesh, €45,99 van Oysho via Zalando.

Oysho bodysuit dupe Mugler
Zalando

2. Zara

Asymmetrische body zonder naad met netstof, €19,95 van Zara.

Body van Zara met netstof
Zara

3. Revolve

Fluoriserende bodysuit met mesh, €136 van Revolve.

Body suit van Revolve
Revolve

4. & Other Stories

Bodysuit van ribstof met sheer, €89 van & Other Stories.

Bodysuit van And Other Stories
& Other Stories

5. Bershka

Asymmetrische body met mesh, €19,99 van Bershka via Asos.

Body van Bershka via Asos
Asos

6. Zara

Combi-body met tule, €17,95 van Zara.

Body met tule van Zara
Zara

H&M x Mugler: vanaf déze datum is de samenwerking verkrijgbaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.