Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 27 dec 2017

Dit zijn de vijf meestgebruikte Instagram face-filters van 2017

Was een selfie zonder filter in 2017 écht het delen waard? Het gebruiken van face-filters op Instagram is iets waar we ons allemaal schuldig aan maken, om die ene selfie toch nét iets leuker te maken.

Waar we op Snapchat al lang gebruik kunnen maken van filters, is ook Instagram aan het experimenteren geslagen. Gelukkig voor ons, want dat betekent dat we meer keuze hebben, zou je denken. Maar wij mensen zijn simpele wezens. Welk face-filter we in 2017 het meest hebben gebruikt, zal dus waarschijnlijk niet als verrassing komen.

1. Het puppyfilter

Natuurlijk gebruikten we in 2017 massaal het puppyfilter op Instagram. Na de puppy-craze toen Snapchat met het eerste puppyfilter kwam, was het te verwachten dat we ook op Instagram los zouden gaan met het schattige filter. Who can blame us?

2. Het konijnenfilter

Na het puppyfilter was het konijnenfilter het meestgebruikte Instagram-filter. Gelukkig was dit konijntje een stuk schattiger dan de crazy bunny we op Snapchat voorbij hebben zien komen… serieus, wat wás dat, Snapchat?

3. Het koalafilter

Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet stiekem een koala zijn?

4. Het geniefilter

Het genius-filter waarmee we omgetoverd werden tot genieën liet ons even, heel even, iets beter voelen over onze wiskundige capaciteiten. Who were we kidding?

5. Het liefdesfilter

Als laatste gebruikten we het liefdesfilter, dat Instagram op Valentijnsdag lanceerde. Huh, als laatste?! Laten we afspreken dat we het komende jaar die hondengekte even achter ons laten en lekker gaan voor de liefde.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Dit zijn de vijf meestgebruikte Instagram face-filters van 2017
Sluiten