Bente De Bruin
Bente De Bruin Beauty 23 mei 2018

Doei, mee-eters: DIY neusstrips met maar twee ingrediënten

Het is misschien niet het meest smakelijke om op je toet te smeren, maar het magische ingrediënt is gelatine, te vinden in de supermarkt bij de bakafdeling. Zorg voor het gebruik dat je gezicht vrij van make-up of vettigheid is. Mix dan een beetje gelatine (in poeder – of velletjesvorm) met twee eetlepels melk. Zet dit heel kort (ongeveer 8 seconden) in de magnetron, roer het goed door en breng daarna direct aan op je gezicht met een kwast of met je vingers. Doe dit in drie dunne laagjes. Laat het vervolgens 15 minuten drogen en trek dan het ‘masker’ er voorzichtig af.

Deze DIY-tip komt van beauty guru Naomi Giannopoulos, beter bekend als Vegas Nay. Ze deelde haar tip op Instagram. Hieronder zie je hoe zij te werk gaat, zodat je zeker weet dat je het goed doet!

Kan jouw huid wel wat extra verzorging gebruiken? Lees dan zeker even over deze 9 manieren waarop jij ongemerkt je huid verpest!

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Doei, mee-eters: DIY neusstrips met maar twee ingrediënten
Sluiten