De documentaire over Michelle Obama is vanaf volgende week te zien op Netflix

Je lievelingsseries allemaal al uitgespeeld? Say no more. Volgende week verschijnt namelijk de documentaire over Michelle Obama op Netflix en geloof ons, die wil je zien. De Netflix-documentaire gaat over haar boektournee en het leven rondom de lancering van haar biografie Becoming.

Lang hoeven we niet meer te wachten. De documentaire is vanaf zes mei op Netflix te zien.

Netflix-documentaire Michelle Obama

De documentaire volgt het leven van Michelle Obama en haar gezin ten tijden van de lancering van haar autobiografisch boek Becoming. In het boek blikt ze uitgebreid terug op haar kindertijd, haar carrière, haar gezin en natuurlijk haar huwelijk. En hoewel het leven van de voormalige first lady sprookjesachtig leek, komen in het boek genoeg verschillende verhalen aan bod die heel herkenbaar zijn voor elke vrouw.

Het boek werd in 2018 gepubliceerd en was een mega hit (en dat is een understatement). Wereldwijd werd haar autobiografie meer dan tiel miljoen keer verkocht. Met haar boektournee reisde ze langs 34 steden, wat allemaal te zien gaat zijn op Netflix.

Becoming

De documentaire op Netflix is vernoemd naar het gelijknamig boek en geeft een uniek inkijkje in haar leven. Becoming is geregisseerd door Nadia Hallgren, een film- en documentairemaakster uit de Bronx. Becoming wordt uitgebracht in samenwerking met Higher Ground, het productiehuis dat Michelle samen runt met hubby Barack Obama. Vanaf zes mei is de documentaire exclusief te zien op Netflix.

Michelle deelde het nieuws zelf ook met ons op haar Instagram. ‘Those months I spent traveling—meeting and connecting with people in cities across the globe—drove home the idea that what we share in common is deep and real and can’t be messed with. In groups large and small, young and old, unique and united, we came together and shared stories, filling those spaces with our joys, worries, and dreams. We processed the past and imagined a better future.’

Benieuwd naar de eerste beelden? Die zie je hieronder.

Op zoek naar nog meer leuke series om te kijken deze quarantaine? Deze vier spannende series moet je gezien hebben.

Reageer op artikel:
De documentaire over Michelle Obama is vanaf volgende week te zien op Netflix
Sluiten