Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 12 apr 2020
Leestijd: 3 minuten

9 documentaires over celebrities die je online kunt kijken

In quarantaine zitten en social distancing kan best frustrerend zijn. Je kunt je vrienden en familie niet zien, moet ineens thuis aan het werk en hebt echt geen idee meer wat je allemaal kunt doen om jezelf te vermaken. Tot nu. Documentaires over celebrities zijn namelijk je go-to.

Ideaal als je wel zin hebt in wat TV-tijd, maar even niet weet wat je moet kijken. Dit zijn onze favoriete documentaires over celebrities.

Documentaires over celebrities

Documentaires zijn de perfecte manier om meer te weten te komen over celebrities. En met zo veel streamingdiensten als Amazon Video, Netflix en YouTube, zijn er heel wat manieren waarop je dit soort films en series kunt checken. Deze negen documentairefilms en -series kun je online bekijken.

1. Miss Americana

Op Netflix kun je de documentaire over Taylor Swift bekijken. Iedereen kent haar natuurlijk vooral als een succesvolle zangeres, maar ze kent ook haar lastigere periodes. Zo vertelt ze over haar eetstoornis en andere gebeurtenissen die haar hebben gevormd tot de powervrouw die ze nu is.

2. Seasons

De tiendelige serie van Justin Bieber vind je op YouTube. In de serie krijg je een intiem kijkje in het leven van de Biebs (en zijn wifey). De documentaireserie is een aanloop naar de release van zijn nieuwe album Changes.

3. Chasing Happiness

In de documentaire Chasing Happiness krijg je een kijkje in het leven van Kevin, Joe en Nick. Eerst zie je hoe de jongens opgroeiden, waarna het leven van de hele familie op zijn kop werd gezet toen de jongens in hun tienerjaren bekend werden. De break-up in 2013 ontbreekt natuurlijk niet in de documentaire. Chasing Happiness is te zien op Amazon Video.

4. Homecoming: A Film By Beyoncé

Iedereen is toch een beetje verliefd op Beyoncé? Haar documentaire moet je dan ook zien. Ze schreef, regisseerde én produceerde de documentaire helemaal zelf. In Homecoming staan we zij aan zij met Beyoncé – we wish, maar je snapt ons – terwijl ze zich voorbereid op haar optreden voor Coachella. Homecoming staat op Netflix.

5. Gaga: Five Foot Two

Het lijkt natuurlijk allemaal geweldig, om zo’n fabulous leven te leiden als Lady Gaga. Maar in de documentaire Five Foot Two, die op Netflix is te zien, krijg je ook een hele andere kant te zien. De documentaire wordt ook wel beschreven als eerlijk, rauw en puur.

6. One Direction: This Is Us

Zin in wat nostalgie? De documentaire over One Direction uit 2013 is dan iets voor jou. In This is Us wordt het hele verhaal over de band verteld. Hoe de jongens bij elkaar werden gezet door Simon Cowell in de X-factor, en welk succes de jongens hebben gekend. Je krijgt ook een unieke kijk op elk van de jongens als individu. This Is Us is te zien op Videoland en Amazon Video.

7. Simply Complicated

Van Demi Lovato haar tijd bij Disney Channel, tot het omgaan met haar verslaving en andere struggles: alles komt aan bod in de documentaire Simply Complicated. In de documentaire zie je een andere, kwetsbare kant van Demi Lovato. Je vindt de documentaire op YouTube.

8. Look Mom I Can Fly

Look Mom I Can Fly geeft een intiem kijkje in het leven van rapper Travis Scott. In de documentaire zien we hoe de rapper zijn best doet om aan zijn album Astroworld te werken, terwijl hij ook net vader is geworden. Not to mention: deze documentaire bevat heel veel schattige beelden van Kylie en Stormi. Kijk de documentaire via Netflix.

9. Amy

Een documentaire die je écht gezien moet hebben is die over Amy Winehouse. De documentaire vertelt het unieke levensverhaal van de zangeres, vanuit haar eigen perspectief. Zie het maar eens droog te houden tijdens het kijken, want in de documentaire zie je niet alleen het succesverhaal. Kijk Amy op Netflix of Videoland.

Wist je al dat je samen met je vrienden kunt Netflixen? Dat kan met Netflix Party. Hier lees je er alles over.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
9 documentaires over celebrities die je online kunt kijken
Sluiten