Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 19 apr 2019
Leestijd: 4 minuten

10 vrouwen delen de meest domme ruzies die ze met hun partner hebben gehad

Een goede ruzie hebben is soms helemaal niet verkeerd binnen een relatie. Het moet natuurlijk niet de spuigaten uitlopen, maar zo nu en dan een felle discussie wakkert de vlam juist weer aan. Deze vrouwen delen de meest domme en nutteloze ruzies die ze ooit hebben gehad met hun partner.

Af en toe kijk je terug op een ruzie of discussie met je partner en besef je je dat die ruzie echt helemaal nergens op sloeg. Weet dat je niet de enige bent die dit zo nu en dan heeft. Natuurlijk ben je op dat moment daadwerkelijk boos of gekwetst, maar het is ook belangrijk dat je er achteraf om kan lachen. Deze vrouwen kunnen dat in ieder geval wel en delen hun nutteloze ruzietjes.

1. Het kiezen van een naam

“Ik vertelde aan mijn ex dat ik mijn eerste kindje kraag ‘Coleman’ wilde noemen. Dat is namelijk mijn meisjesnaam. Helaas zei hij nee en vond hij het een hele stomme naam. Hij zei dat de naam niks betekende als het niet vernoemd was naar een specifiek rolmodel uit de geschiedenis en hier kregen we enorme ruzie om.” – Jaclyn, 24

2. Hondendrama

“Ik kreeg ruzie met mijn ex omdat ik hem een foto liet zien van mijn hond terwijl we een stomme film aan het kijken waren op Netflix. Hij zei dat ik stil moest zijn en hem geen foto’s moest laten zien van mijn mega schattige hond terwijl we de film keken.” – Marti, 25

3. Songteksten

“Mijn vriendje op de middelbare school was mee aan het zingen met het nummer Give Me Everything Tonight van Pitbull. Hij zong “give me everything to know,” en ik vertelde hem dat dat niet de juiste songtekst was. Toen keek hij me heel gekwetst aan en zei hij dat het gemeen van me was om dat te zeggen, terwijl ik gelijk had.” -Taylor, 26

4. De tijd van de videotheek

“Toen de videotheek nog een ding was, ging ik daar naartoe met mijn vriend. We stonden daar en wilden allebei een andere film huren en we waren beiden te koppig om in te geven. We hebben daar staan ruziën voor maar liefst anderhalf uur. Uiteindelijk kozen we voor American Splendor, wat mijn voorkeur was. Ik viel na vijf minuten in slaap.” -Elyse, 33

5. Een tapijt

“De domste ruzie die ik ooit heb gehad met mijn vriend ging over een tapijt dat te lang was. We wisten niet of we het tapijt terug moesten brengen, tegen de muur moesten aanleggen zodat er een kromming in kwam of we het tapijt gewoon anders neer moesten leggen. We hadden nog nooit tegen elkaar geschreeuwd, maar toen wel. Halverwege de ruzie moesten we lachen en zeiden we dat het beter was om gelukkig te zijn in plaats van gelijk te hebben, maar toen gingen we weer door met ruziën.” – Isabella, 24

6. Ruzie om alles

“Ik had felle discussies met mijn vriend over alles. Van het slikken van de pil zonder water, naar het nemen van paracetamol met witte wijn. We hadden zelfs ruzie wanneer ik zijn laptop op mijn schoot lag (wat nou als ik het liet vallen) en wanneer ik zijn kaarten vasthield (wat nou als ik ze boog). Nu kunnen we lachen om deze domme discussies.” – Chloe, 27

7. Teveel wind

“Mijn ex en ik reden een keer door het platteland en we maakten ruzie omdat het te hard waaide. Het was zijn schuld dat het te hard waaide.” – Caleigh, 24

8. De ruzie voor de ruzie

“Ik kreeg ruzie nadat ik vroeg of mijn vriend een roodtrip met mij wilde plannen voor een paar weken. Hij zei dat het een slecht idee was omdat we dan ruzie zouden krijgen in de middle of nowhere. Ik zei hem dat we nooit ruzies hadden en dat werd toen een ruzie. Hij is nu mijn ex.” -Andrea, 30

9. Teen stoten tegen de stoep

“Mijn vriend en ik hadden ooit ruzie omdat ik mijn teen had gebroken toen ik uitgleed over een stoepje en hij me niet geloofde en totaal geen sympathie toonde. De volgende week brak hij zijn teen omdat hij uitgleed over een stoepje en werd hij boos omdat ik geen sympathie toonde. Ik werd gek.” – Lucy, 31

10. Aanwijzingen geven

“Mijn vriend en ik maakten ooit ruzie omdat hij vond dat ik de reden was dat hij tegen een paaltje aan was gereden omdat ik te langzaam was met het geven van aanwijzingen.” -Lia, 19

Ruziemaken in een relatie is volkomen normaal en je bent duidelijk niet de enige die dit af en toe doet. Zolang we maar terugkijken op domme discussies en erom kunnen lachen. Anders zou het leven ook maar saai zijn, toch?

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
10 vrouwen delen de meest domme ruzies die ze met hun partner hebben gehad
Sluiten