Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 8 januari 2019

LOL – Donald Trumps doppelganger is een Spaanse aardappelboerin

Hé hallo en welkom bij weer een nieuwe aflevering van ‘lolling at Donald Trump‘. Zijn doppelganger is namelijk gevonden. En ze komt uit een ietwat onverwachte hoek.

Donald Trumps doppelganger is namelijk een Spaanse aardappelboerin genaamd Dolores Leis Antelo. Laten we er niet meer woorden aan vuil maken dan nodig. Dit is Dolores:

Dolores Leis, onte, en Nantón ✍️??

10k Likes, 477 Comments – P a u l a (@trintadenovembro) on Instagram: “Dolores Leis, onte, en Nantón ✍️??”

Señora Trump

Dolores, nu beter bekend als Señora Trump, woont samen met haar man al veertig jaar op een aadrappelboerderij, waar ze gewoon haar ding deed, totdat journalist Paula Vázquez langskwam en een foto van de vrouw op Instagram plaatste. We horen je denken: grappig, maar wel een beetje gemeen. Toch zegt Dolores er wel de humor van in te kunnen zien. De foto werd immers niet geplaatst met de intentie de vergelijking met Trump te maken. Het waren de volgers die het opviel dat Dolores bijzonder veel van de Amerikaanse president weghad. Wat Dolores zelf denkt dat de vergelijking tussen haar en Trump maakt? Haar kapsel.

Of Trumpmans de humor er ook van kan inzien? Daar komen we waarschijnlijk nooit achter, maar de kans is groot dat hij het zelf bestempelt als…

via GIPHY

HAHA Donald Trump had pleepapier aan z’n schoen hangen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Lad Bible

Reageer op artikel:
LOL – Donald Trumps doppelganger is een Spaanse aardappelboerin
Sluiten