Donald Trump slist en binnen no time is #DentureDonald trending op Twitter

Het is weer zover. Er lijkt geen dag voorbij te gaan of Trump doet iets, eh, opmerkelijks. Gisteren gaf hij een speech – tot dusver niets vreemds – totdat je goed luistert naar zijn uitspraak. Hij heeft een behoorlijke slis. Waar dat door komt? Nobody knows. Maar mensen hebben wel een vermoeden: een kunstgebit.

Presentator Trevor Noah liet donderdagavond een stukje van Trump’s speech zien tijdens de Daily Show. Noah vroeg zich hardop af of iemand Trump ooit een appel heeft zien eten. Iets wat behoorlijk lastig is als je een kunstgebit hebt. Vervolgens riep Noah #DentureDonald in het leven, en het internet ging (niet geheel onverwacht) helemaal los.

Uiteraard is er niets mis met het hebben van een kunstgebit, maar grappig dat een ijdeltuit als Trump, met zijn geblondeerde en getoupeerde coupe en oranje uitstraling er eentje heeft. Oh ja, en het komt niet helemaal serieus over als je als president van Amerika niet uit je woorden komt.

Gisteren wat Trump ook in het nieuws: Trump’s advocaat schrijft statement in Comic Sans, het internet heeft de dag van zijn leven.

Huffington Post

Reageer op artikel:
Donald Trump slist en binnen no time is #DentureDonald trending op Twitter
Sluiten