Zó onbeschoft – Donald Trump valt in slaap tijdens de speech van koningin Elizabeth

Donald Trump mag door zijn presidentschap dan wel één van de machtigste personen op aarde zijn, er zijn momenten waarop je gewoon respectvol moet zijn. Zelfs als je de president van de Verenigde Staten bent. Gisteren liet dat even te wensen over, want de beste man viel in slaap bij de speech van koningin Elizabeth. Rude.

Trump mag dan wel machtiger zijn dan Elizabeth, maar het feit dat deze vrouw al zolang op de troon zit van het Verenigd Koninkrijk is reden genoeg om je netjes te gedragen. Blijkbaar was zijn bezoek aan Elizabeth zo saai dat hij zijn ogen niet langer open kon houden bij het staatsbanket ‘s avonds.

Donald Trump valt in slaap

Eerlijk, een staatsbezoek is vast ontzettend vermoeiend. Maar als je ‘s avonds een staatsbanket hebt met koningin Elizabeth, prins Charles en Camilla, prins William en hertogin Kate zórg je ervoor dat je uitgerust bent. Anders krijg je dit soort taferelen:

Als de president van de Verenigde Staten weet Donald Trump dat alle ogen op hem gericht zijn. Misschien was het nu gewoon unlucky dat ‘ie zo is vastgelegd, misschien probeerde hij wel een boodschap over te brengen door zijn ogen te sluiten. Waarom Melania hem geen stevige por heeft gegeven is voor ons een vraag, maar één ding is zeker: Elizabeth gaat allesbehalve blij zijn met deze beelden.

We snappen in ieder geval wel waarom Meghan Markle vriendelijk bedankte voor dit staatsbanket…

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Donald Trump die een vlag knuffelt is het beste dat je vandaag gaat zien

Reageer op artikel:
Zó onbeschoft – Donald Trump valt in slaap tijdens de speech van koningin Elizabeth
Sluiten