#DONTSNAPSHOOT: dit zijn dé 9 foto’s die kans maken op een reis naar China

Eerder schreven we al over een super toffe wedstrijd van Huawei waarbij maar liefst 9 Europese fotografen kans maken op een 10-daagse reis naar China, en we hebben nu de Nederlandse finalisten voor jullie klaarstaan!

Omdat Huawei begrijpt dat een sterke visie het belangrijkste aspect van een foto is – en je smartphone het enige item is dat je altijd op zak hebt – besloten ze de nieuwe Huawei P9 uit te rusten met een lens die co-engineered is met Leica. Er is immers zoveel mogelijk in de wereld van smartphone-fotografie en om die reden werden fotografen uitgedaagd om voor de #DONTSNAPSHOOT fotowedstrijd een bijzonder shot in te sturen, geschoten met welke smartphone dan ook.

Een waanzinnige prijs voor 9 winnaars uit 9 verschillende landen

De uiteindelijke 9 Europese finalisten worden beloond met een kleurrijke, 10-daagse reis naar China. Gewapend met een Huawei P9 in de hand, de ‘smartphone van het jaar’, zullen ze de mooiste foto’s gaan schieten in Beijing en Shenzhen. Voor de allerbeste fotograaf is the sky the limit: buiten het kennismaken met belangrijke namen uit de industrie, zullen zijn of haar foto’s ook overal gedeeld worden – van billboards tot Vogue en GQ features.

De 9 Nederlandse finalisten

Geselecteerd door Alberto Moreno van GQ en Abigail Volks van Vogue

1. instabruijn – dé grote winnaar uit Nederland!

2. marcianocasetta

3. jason_dutch

4. mylenecybele

5. mippeek

6. vinstagraphy

7. dutchie

8. ilonaizabella

9. flying_in.the_clouds

En hoe verloopt het nu verder?

Alle ontwikkelingen omtrent de wedstrijd zijn via de #DONTSNAPSHOOT pagina te volgen, inclusief de roem en prijzen voor de winnaars. Zo worden vanuit 9 verschillende landen 9 verschillende finalisten op de mooie reis naar China gestuurd, waar ze in fijne hotels verblijven, een gids krijgen en met $1.000 zakgeld China gaan ontdekken. Bekijk hier dé 9 Europese finalisten – inclusief de Nederlandse winnaar!

Neem ook zeker even een kijkje op de Instagram-pagina van Huawei voor nog veel meer mooie smartphone-fotografie!

In samenwerking met Huawei

Reageer op artikel:
#DONTSNAPSHOOT: dit zijn dé 9 foto’s die kans maken op een reis naar China
Sluiten