Vivian
Vivian Beauty 8 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Door dit alledaagse product zijn je gelakte nagels in 2 minuten droog

Heb je net je nagels mooi gelakt, moet je opeens naar de wc, avondeten, je naar de trein haasten, noem het maar op. Story of our lives.

Zelfs een sneldrogende topcoat droogt niet snel genoeg en dus eindigen we altijd met krassen en vegen op onze pas gelakte nagels. Bij de drogist vind je tegenwoordig ook quick-dryers, alleen zijn die vaak wel nogal prijzig.

Wat blijkt? Een goedkoop alternatief heb je gewoon in huis. Door haarlak op je pas gelakte nagellak te spuiten, zijn je nagels in twee minuten droog. Ideaal!

Het enige wat je hoeft te doen is je nagels te lakken in een kleur naar keuze en een topcoat om ervoor te zorgen dat het kleurtje lang blijft zitten. Daarna spuit je de haarlak over je nagels. Pas hierbij wel op dat je de bus niet te dicht bij je nagels houdt, anders kunnen er luchtbubbels ontstaan. Houd daarom de haarlak op zo’n 25 centimeter afstand.

Wanneer je de haarlak op je nagels hebt gespoten, zijn je nagels na zo’n twee minuten droog. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is je handen wassen om de haarlak van je vingers te verwijderen.

Nog niet zo’n kunstenaar op het gebied van nail art? Probeer dan eens deze 10 makkelijke en snelle tutorials:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Door dit alledaagse product zijn je gelakte nagels in 2 minuten droog
Sluiten