Alex Ebbers
Alex Ebbers Food 6 feb 2018

Eyeroll: ‘Doritos for ladies’ bestaan dus we kunnen EINDELIJK chips eten

Om de één of andere reden blijven er merken bestaan die het nodig vinden producten op de markt te brengen voor mannen en voor vrouwen. Kijk, voor parfum, seksspeeltjes en kleding begrijpen we dat. Bij chips niet.

Doritos for ladies

Jawel, Doritos komt nu met een nieuw chippie aanzetten, namelijk ‘Doritos for ladies’. Wat daar dan zo ‘speciaal voor vrouwen’ aan is? Hij kraakt en kruimelt niet. Want stel je toch eens voor dat onze tere oortjes last zouden hebben van een krakende Dorito in onze mond. Of dat onze perfecte, elegante, schone handen vies zouden worden van de kruimels in de zak. Dat zou toch eens wat zijn, niet? Oh, en het zakje is klein, zodat we een snack mee kunnen nemen in onze inimini handtasjes.

We willen het wel, maar doen het niet

Nee, dit verzinnen we niet. Dit zijn letterlijk de redenen voor de ontwikkeling van de ‘Doritos for ladies’. CEO Indra Nooyi vertelt in een interview:
“Women love to carry a snack in their purse,” en dat mannen het fijn vinden om hun vingers af te likken als er kruimels aan zitten, maar vrouwen “would love to do the same, but they don’t. They don’t like to crunch too loudly in public. And they don’t lick their fingers.”

What the actual fuck, Doritos?

Dus even voor de duidelijkheid. Doritos komt met een kleiner zakje – voor ongetwijfeld dezelfde prijs of meer, want ja, vrouwen verdienen nou eenmaal veel meer dan mannen… En daarbij kraken ze niet zodat we niet het gevoel hoeven te hebben dat we andere mensen lastigvallen terwijl we een snack eten. Oh ja, en laten we die vieze vingers even niet vergeten. Stel je toch eens voor dat je je eigen speeksel op je handen krijgt. We zijn toch geen holbewoners?

Twitter vindt er ook wat van

refinery29

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Eyeroll: ‘Doritos for ladies’ bestaan dus we kunnen EINDELIJK chips eten
Sluiten