Anne-Margreet
Anne-Margreet Love & Life 27 jan 2016

De NSMBL app is er! Download ‘m nu gratis

Of je nu in de supermarkt staat en op zoek bent naar dat ene vegetarische recept, tijdens het shoppen even wat inspiratie nodig hebt, bij de kapper nog snel dat kapsel wil laten zien of wil weten waar die ene leuke hotspot ook al weer zit; met de NSMBL app heb je het allemaal binnen handbereik.

Download de app gratis!

Overal het laatste nieuws
Op de NSMBL app hebben we je dagelijkse portie mode, lifestyle, beauty, interieur en entertainment op één plek verzameld. In de app kun je heel gemakkelijk navigeren tussen verschillende rubrieken en vind je een duidelijk overzicht van al onze (Dining) Hotspots. Of je nu een weekendje weg bent met je liefje, een dagje shoppen met vriendinnen of gewoon op zoek bent naar een lekker restaurant: je vindt er de leukste én lekkerste hotspots in één overzicht.

Win een goodiebag t.w.v. €500
Om het nog leuker te maken, maak je nu tot februari ook nog eens kans op een goedgevulde goodiebag t.w.v. €500! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is vóór het einde van de maand de NSMBL app te downloaden en je even in te schrijven voor de nieuwsbrief (die versturen we overigens zeer minimaal, no worries). De NSMBL app is vooralsnog enkel te downloaden voor iOS 8.0 en hoger.
Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De NSMBL app is er! Download ‘m nu gratis
Sluiten