Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 18 jun 2019

De nieuwe Dr. Martens x Lazy Oaf collab is er en wij willen alles hebben

Twee van onze favoriete merken hebben hun handen ineengeslagen: Dr. Martens en Lazy Oaf. Het is niet de eerste keer dat het schoenenmerk en het cult merk samenwerken en dat snappen we volledig: de items zien er wederom super vet uit.

Vorig jaar vlogen de schoenen uit de samenwerkingscollectie als warme broodjes over de toonbank en dat zal deze keer niet anders zijn.

Dr. Martens x Lazy Oaf

Dit jaar bevat de collectie het ideale paar schoenen voor de zomer: de klassieke sandaal van Dr. Martens. De samenwerking met Lazy Oaf is precies zoals je van het kledingmerk verwacht: speels en edgy. De sandalen bevatten de herkenbare hoge zool van Dr. Martens en het typische hartjespatroon van Lazy Oaf. Oja, een extra bonus is ook aanwezig: de hele collectie is gemaakt van vegan leer. Kijk, daar worden we blij van.

Dr. Martens Lazy Oaf
Dr. Martens Lazy Oaf
Dr. Martens Lazy Oaf
Dr. Martens Lazy Oaf

De samenwerkingscollectie

Naast de sandalen bestaat de zomercollectie ook uit twee paar creepers. De een is zwart met roze en de ander is zwart met wit. Beide modellen hebben weer een dikke zool en bevatten details van hartjes. Ben je voornamelijk fan van de laarzen van Dr. Martens? Dan is er alsnog een optie voor jou. De collectie bevat namelijk ook een paar zwarte laarsjes met een zilveren riem met hartje.

Met andere woorden: voor iedere stijl is er wel een paar te vinden binnen de collectie. Wij zien onszelf wel dansen op een festival in deze schoentjes. In Londen is de collectie vanaf 20 juni beschikbaar, dus ook in Nederland zal het niet lang meer duren. Op de website van Dr. Martens kan je je inschrijven om als eerste op de hoogte te zijn van wanneer de collectie te koop is.

HypeBae

Reageer op artikel:
De nieuwe Dr. Martens x Lazy Oaf collab is er en wij willen alles hebben
Sluiten