Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 20 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

De populaire Dr. Martens platform boots zijn er óók in glittervariant

Als er een paar schoenen is waar nu de hele wereld in rondloopt, zijn het de Dr. Martens Jadon boots. Eerlijk is eerlijk, ook wij zijn fan van de platformvariant van de klassieke Dr. Martens. En voor wie het normale paar chunky boots niet extra genoeg is, is er ook een glittervariant.

We houden van Dr. Martens om verschillende redenen. Als je de schoenen eenmaal hebt uitgelopen, zitten ze heerlijk en zijn ze perfect voor festivals, ze zijn tijdloos én ze maken elke outfit een tikkeltje meer edgy. Met name de Jadon laars is hier favoriet. Daarom maakten we even een klein vreugdesprongetje toen we zagen dat deze ook in glittervariant bestaan onder de naam Dr. Martens Molly.

Non sarà un inverno sobrio ? @drmartensofficial ?✨ * * * #drmartens #drmartenstyle #drmartensplatform #drmartensmolly #platform #platformshoes #molly #glitter #blackglitter #ootd #outfit #outfitoftheday #outfitinspiration #outfitideas

262 Likes, 13 Comments – Ғrancesca Scarcelli (@francescarcelli) on Instagram: “Non sarà un inverno sobrio ? @drmartensofficial ?✨ * * * #drmartens #drmartenstyle…”

Dr. Martens Molly glitter

De Molly boots zien er in principe hetzelfde uit als de normale Jadon boots, maar dan bedekt onder een laag van heel. veel. glitter. Verder zijn de vetergaten van de Molly iets groter dan bij de Jadon, maar verder is de schoen – afgezien van de glitters – hetzelfde als de klassieke platform variant. De schoenen komen in drie kleuren: wit, groen en zwart.

Dr. Martens Molly wit – €199,-

Dr. Martens Molly wit

Dr. Martens Molly groen – €199,-

Dr. Martens Molly groen

Dr. Martens Molly zwart – €199,-

Dr. Martens Molly zwart
Met name de witte variant staan hier hoog op het verlanglijstje vanwege het heerlijke holografische glittertje. We love it. De Dr. Martens Molly boots zijn op veel plekken al in veel maten uitverkocht, maar op de originele Dr. Martens webshop staan ze gelukkig nog wél. Dus laat die ingewikkelde stiletto’s vooral in de kast staan deze kerst, en schuif lekker bij de familie aan tafel in dit extra AF schoeisel.

Dit vind je ook interessant:

Deze 8 fashion items ga je komend winterseizoen overal zien

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Dr. Martens

Reageer op artikel:
De populaire Dr. Martens platform boots zijn er óók in glittervariant
Sluiten