De populaire Dr. Martens Sinclair boots zijn er nu ook in krokodillen-variant en die wil je

We willen niet eens weten hoeveel paar Dr. Martens we al hebben versleten in ons leven. Hoeveel schoenen we ook in de kast hebben staan, de docs blijven favoriet. Is dit bij jou ook het geval? Dan hebben we goed nieuws voor je. De populaire Sinclair boots zijn er nu namelijk ook in een variant met (nep)krokodillenleer.

Zeg maar doei tegen je salaris.

De nieuwe krokodillen Dr. Martens Sinclair boots

Wij doen even een vreugdedansje, want er is weer een nieuw paar Dr. Martens met plateauzool uitgebracht. Sinds wij onze Jadons en Molly’s gewend zijn, gaan we niet meer terug naar de ‘platte’ zool. De toffe Sinclair boots onderscheiden zich door de (verwijderbare) ritssluiting en de lagere schacht. Het model was al te krijgen in hard leer, zacht leer, wit, zwart en bordeaux, maar nu dus ook in krokodillen lakleer. Wij zijn verliefd op deze boots, dat geven we eerlijk toe.

Jep, dit zijn ze en ze zijn prachtig. Er hang wel een prijskaartje aan: voor deze stappers betaal €219 euries en je bestelt ze hier. Dat is even slikken, maar daarvoor krijg je wel de kwaliteit die je van Dr. Martens gewend bent. De schoen is gemaakt van gecoat leer met een hoogglans afwerking en natuurlijk de Goodyear-zool.

Docs staan erom bekend jaren mee te gaan en wel tegen een stootje te kunnen. En wij – als ervaringsdeskundigen – vertellen je dat ze bij ons al menig festival hebben overleefd.

Outfits met grove Dr. Martens

Even geen idee hoe je de boots gaat combineren? Deze foto’s bewijzen dat grove Dr. Martens ontzettend veelzijdig zijn en (bijna) bij iedere outfit passen. Ze zijn die flinke prijs dus wel waard, aangezien je de laarsjes elke dag kan dragen. Combineer ze met een gescheurde jeans of met een schattig jurkje: either way rock je de Sinclairs (of welke Dr. Marten dan ook).

Reageer op artikel:
De populaire Dr. Martens Sinclair boots zijn er nu ook in krokodillen-variant en die wil je
Sluiten